ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament amplia els horaris del cementiri per evitar aglomeracions de cara a la festivitat de Tots Sants
L´aforament estarà limitat a  50 persones i es controlarà l´accés a dins el recinte.
PUBLICAT Divendres, 23.10.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cementiri canet tots sants

L’Ajuntament de Canet de Mar, seguint amb les indicacions de Protecció Civil, ha posat en marxa un dispositiu especial per tal d’evitar aglomeracions que afavoreixin la propagació de la COVID-19 al cementiri durant la festivitat de Tots Sants.

Destacat cementiri municipal

Per tal d’evitar aglomeracions dins del cementiri, des de l’Ajuntament s’ha decidit ampliar els horaris d’obertura del recinte:

  • Del 24 al 30 d’octubre i el 2 de novembre, l’horari serà de 9 del matí a 5 de la tarda.
  • Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, l’horari serà de 9 del matí a 6 de la tarda.

Amb l’objectiu de garantir el distanciament físic i evitar riscos, l’aforament del recinte quedarà limitat a 50 persones.

MAPA ACCÉS CEMENTIRIHi haurà accessos diferenciats per l’entrada (que es farà per la porta principal ubicada al costat del Tanatori) i la sortida (ubicada al carrer Sant Marc). Aquests accessos estaran controlats durant tot el dia. Si en algun moment, se sobrepassa el límit d’aforament, caldrà esperar el torn mantenint les distàncies de seguretat.

Seguint amb la normativa vigent, l’ús de la mascareta serà obligatori i caldrà mantenir la distància interpersonal de 1.5 metres i minimitzar el contacte social amb la resta d’usuaris. En els accessos s’habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic per la neteja de mans.

Enguany, es podrà netejar i dipositar flors en els nínxols però no es podrà fer ús de les escales. En cas de necessitar-les, cal demanar-ho als operaris i seran ells qui col·locaran les flors en els nínxols.

Durant l’estada dins del recinte, es recomana no fer ús de mobiliari urbà, com bancs, seients, fonts, etc. La utilització dels lavabos serà d’una persona en una, excepte aquelles persones que requereixen assistència, que ho podran fer acompanyades. Recordem que tampoc es podrà menjar ni beure dins del cementiri ni en els seus accessos.

Des de l’Ajuntament es demana limitar l’estada dins del recinte a no més de 30 minuts. I es fa una crida a les canetenques i els canetencs a no esperar a darrera hora per visitar el cementiri.

Els actes previstos pel dia 2 de novembre, la tradicional missa matinal i el viacrucis de la tarda, queden anul·lats.

Abans de visitar el cementiri, consulta totes les mesures de seguretat

cartell mesures covid cementiri

cartell mesures covid cementiri

Fitxer: Cartells_COVID_7_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 104.19 kB

^