ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest any, la vacunació contra la Grip es farà a l´Escola de Teixits
El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any
PUBLICAT Divendres, 16.10.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cap exteriorA mitjans d’aquest mes d’octubre, Salut té previst començar la campanya de vacunació de la grip. Enguany, i per no col·lapsar els Centres d’Atenció Primària (CAP), s’ha treballat per tal d’oferir espais alternatius on es puguin dur a terme aquestes vacunacions.

En el cas de Canet de Mar, des de l’Àrea de Sanitat, juntament amb l’equip directiu del CAP, s’ha estat treballant per tal de trobar un emplaçament pròxim al centre d’atenció (ubicat a la Plaça Universitat) per poder dura a terme aquest servei. De totes les possibilitats que hi havia sobre la taula, i després de rebre el vist-i-plau de la Diputació de Barcelona, la campanya de vacunació contra la grip es realitzarà a l’espai de l’antic bar del Centre de Recerca  i Transferència de Tecnologia Tèxtil – Escola de Teixits.

Aquest espai, que respondrà als requeriments de distàncies ventilació i desinfecció, permetrà descongestionar el CAP. Des de l’Àrea de Sanitat, el regidor Josep Maria Masvidal afegeix que, per tal d’evitar desplaçament, si hi ha col·lectius de risc que es volen vacunar, un equip mèdic del CAP es desplaçarà fins on estiguin per poder fer la vacunació.

Destacat cap vacunació grip

Els horaris  de vacunació al CAP de Canet de Mar son: de dilluns a divendres de 11h a 14h i de 15h a 19h a l'escola de teixits. L'entrada es realitzarà de forma individual i es farà control de temperatura. Els usuaris han de portar la mascareta correctament posada i fer ús de gel desinfectant abans d'entrar. S'espera que aquesta campanya de vacunació es realitzi durant els mesos d'octubre i novembre.

Pots demanar cita a través d'aquest enllaç.

Des de l’àrea i des del CAP volen remarcar la gran importància que té, aquest any sobretot, vacunar-se contra la grip estacional. Afirmen que només el 46% de les persones que formen part del col·lectiu de risc es vacunen.

La vacunació contra la grip es recomana a persones majors de 65 anys, personal sanitari i, enguany també, professors.

Horaris i cita prèvia horaris vacunació grip ics girona (canet)

Cita vacunació grip ics girona (canet)

més informació INFORMACIÓ | Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) - Vacunació antigripal

NOTÍCIA | La vacunació de la grip a Canet es farà a l’Escola de Teixits - Via Ràdio Canet (Declaracions regidor Josep Maria Masvidal)

^