ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
Dispositiu especial de mobilitat amb motiu del retorn a les escoles
L'Ajuntament treballa per una tornada a les aules segura
PUBLICAT Divendres, 11.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nic
Retorn escola

L┤Ajuntament de Canet de Mar, els centres escolars i la Policia Local del municipi estan treballant conjuntament per garantir una tornada a l┤escola segura.

Per tal de poder garantir que alumnes i professorat puguin accedir al centre d┤una forma segura garantint la distÓncia de seguretat, evitant aglomeracions i per poder dur a terme els controls pertinents, les entrades i les sortides es faran de forma esglaonada i s┤han habilitat diferents zones per accedir als centres educatius.

Per evitar aglomeracions i facilitar el procÚs d┤entrada i sortida, la Policia Local de Canet de Mar ha elaborat un dispositiu especial de mobilitat que s┤anirÓ revisant cada setmana amb els mateixos centres educatius per tal de garantir la seguretat dels alumnes en les entrades i sortides dels centres.

A partir de dilluns i haurÓ les segŘents afectacions de circulaciˇ:

escola miseric˛rdia

De 8:45 fins a les 9:15 i de 16:15 fins a les 17:15 hores es tallarÓ la circulaciˇ de vehicles de l┤Avinguda └ngel Planet.  No hi haurÓ cap tipus de tolerÓncia en la circulaciˇ de vehicles, incloent els vehicles de serveis municipals o de neteja viÓria.

Durant el trasucurs dels talls, l'agent de policia present valorarÓ si cal tallar la circulaciˇ de vehicles tambÚ al carrer Via Carles Pascual desviant-los pel carrer Santa Isabel.

Un cop finalitzat aquest servei, els agents de policia valoraran si els talls de circulaciˇ s'han de mantenir durant la resta de setmanes segons el volum d'alumnes que hi hagi per entrar o sortir.

Mise

Escola ylesias Es tallarÓ la circulaciˇ de vehicles a la Plaša EsglÚsia. Concretament en el tram que va  des de el carrer EsglÚsia fins  al carrer Eusebi Golart.

Un agent de policia sencarregarÓ de controlar aquesta zona i si hi ha molta cua d'alumnes, es tallarÓ la circulaciˇ del carrer Gram desviant els vehicles pel carrer Abell Baix.

Un segon agent, realitzarÓ la protecciˇ dels alumnes per la segona entrada al centre que estarÓ situada al carrer Pere Deleglise.  Un cop finalitzada a jornada es valorarÓ si cal mantenir aquesta protecciˇ.

iglesias

 

Escola turˇ  del drac

Un agent tallarÓ la circulaciˇ de vehicles de la Ronda Ferrer de Canet i nomÚs s┤autoritzarÓ el pas en direcciˇ a l┤aparcament de sorra.

Des de l'Órea de Seguretat Ciutadana amb coordinaciˇ amb la direcciˇ del centre s'ha decidit realitzar tres carrils d┤entrada dels alumnes, dos per la porta principal  i un per la porta lateral. Aquests carrils es delimitaran  amb tanques de la brigada municipal i cinta policial.

Els grups d' alumnes s'organitzaran de la segŘent manera:

  • Un primer grup per la vorera en direcciˇ Via Figuerola.
  • Un segon grup pel lateral de l┤escola en direcciˇ a la zona alta del parc del Turˇ del Drac.
  • Un tercer grup anirÓ en direcciˇ a la zona baixa del parc del Turˇ del Drac.
  • Hi haurÓ un altre grup d┤alumnes que entraran per l┤entrada de la zona esportiva, per˛ aquest no afecta a la circulaciˇ rodada i/o a la seguretat, ja que es troba a l┤interior del Parc del Turˇ del Drac.

turˇ

 

escola fedac Es tallarÓ la circulaciˇ de vehicles d┤entrada per la Nacional II al carrer Balmes 47-49,  amb motiu de la cua d┤alumnes que es pugui produir. TambÚ quedarÓ tallat el carrer Bonaire.

L┤agent valorarÓ el tall de circulaciˇ de vehicles del carrer Vall, si considera que hi ha perill per als alumnes.

Les cues dels alumnes s┤han distribu´t:

  • Els cursos de primÓria entraran pel carrer Bonaire i la cua la realitzaran en direcciˇ al carrer Balmes. La sortida la realitzaran per la porta lateral del centre i la cua la realitzaran a la vorera en direcciˇ al carrer Ample.
  • Els altres cursos, entraran per les portes principals, realitzant una cua a la vorera en direcciˇ a la Plaša Barris i l┤altre, per la vorera en direcciˇ al carrer Ample. La sortida la realitzaran per les mateixes portes i les cues les mantindran en el mateix sentit que a l┤entrada.

fedac

 

 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^