ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament de Canet de Mar manté l´acte institucional de la Diada de l´Onze de Setembre
L´acte  es realitzarà complint amb tots els protocols marcats per evitar la propagació de la COVID-19
PUBLICAT Dijous, 03.09.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Foto Diada 11 setembre 2019L’Ajuntament de Canet de Mar ha decidit mantenir l’acte institucional de l’Onze de Setembre, diada nacional de Catalunya, que es fa cada any a la plaça Onze de Setembre. L’acte però reduirà el seu format tradicional i es farà a complint amb totes les mesures decretades amb motiu de la pandèmia sanitària de la COVID-19.

El format de l’acte queda reduït a l’ofrena floral que tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre a partir de les 9 del matí.

A través de la pàgina web de l’Ajuntament, de les xarxes socials institucionals i de Ràdio Canet de Mar s’emetrà el missatge institucional de la Diada que enguany el farà l’alcalde accidental, Pere Xirau i el parlament cívic que anirà a càrrec del compositor canetenc Xavier Dotras i Dotras.

A través dels canals oficials també es publicaran els missatges i salutacions que ens han fet arribar els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Canet de Mar en aquesta Diada tan atípica que ens toca viure enguany.

L’ofrena floral tindrà un format semblant al dels anys anteriors, tot i que s’adaptarà a les noves mesures de contenció de la COVID-19.  En aquest sentit, des del consistori s’ha fet una crida a les entitats que hi vulguin participar a inscriure’s prèviament a l’acte i s’informa que, en aquesta ocasió, el número màxim de persones per entitat que podran realitzar l’ofrena quedarà limitat a un sol representant. L’Ajuntament serà la primera institució en realitzar l’ofrena a les 9 del matí i, de forma esglaonada, ho aniran fent després la resta de partits polítics, entitats i associacions del municipi.

Missatge institucional de la Diada

parlament cívic

missatges polítics

IMATGES DE L'OFRENA FLORAL

^