ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament, els Mossos i la Policia Local acorden incrementar la presència policial al municipi
Els cossos policials treballaran de manera coordinada i prioritzant la vigilància en zones i horaris més conflictius
PUBLICAT Divendres, 14.08.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Mossos d'esquadra foto esquena

El passat dimecres 12 d’agost, l’alcalde accidental, Pere Xirau i el Cap de la Policia Local de Canet de Mar es van reunir amb els màxims representats del departament de Seguretat Ciutadana de l’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar dels Mossos d’Esquadra.  La reunió es va produir arran de l’increment de fets delictius que s’estan detectant al municipi durant les darreres setmanes.

Increment presencia mossos

Amb l’objectiu de millorar la seguretat a Canet de Mar, es va decidir incrementar la presència policial del cos dels Mossos al municipi durant els caps de setmana d’estiu. D’aquesta manera, el cos de la Policia Local i el dels Mossos treballaran de manera coordinada per tal d’evitar robatoris i actes incívics al poble.

Aquesta acció se suma al reforç, amb una patrulla més, que es porta a terme des de la Policia Local des del cap de setmana passat. També cal destacar l’acció de sensibilització dels joves en relació a la COVID-19 que s’està duent a terme les nits de dimarts a diumenge per part d’un grup de Joves de la Creu Roja per tal de conscienciar a joves i adolescents sobre els perills de realitzar quedades amb amics sense mantenir la distància de seguretat i sense seguir les mesures higièniques i sanitàries per evitar la propagació del Coronavirus.

informació relacionada

NOTÍCIA | Una unitat més reforçarà la Policia Local de Canet durant els caps de setmana

NOTÍCIA | Creu Roja Canet posa en marxa un dispositiu per reforçar la informació i sensibilització dels joves en relació a la COVID-19

^