ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Promoció Econòmica habilita un servei d´atenció per tramitar ajuts i requeriments
PUBLICAT Dimarts, 21.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Imatge lliure ordinadorL’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar ha habilitat un servei d’atenció a empreses i autònoms per tal de poder ajudar tramitar correctament els requeriments de la sol·licitud de la primera de línia d’ajuts econòmics extraordinari per pal·liar els efectes de la COVID-19.

En aquest moment, des de l’Àrea s’està treballant per tal de poder enviar els requeriments a totes aquelles empreses i autònoms que van sol·licitar aquesta línia d’ajuts per tal de poder esmenar la manca de documentació i/o de dades a la sol·licitud principal.

Per tal de poder facilitar la tasca a les empreses i autònoms requerits, des de l’Àrea s’ha habilitat un telèfon d’atenció i un correu electrònic des d’on es guiarà als usuaris per tal de presentar la documentació degudament , ja que únicament es podrà fer un requeriment per sol·licitud.

Contacte

Recordem que el passat 22 de juny, des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar es va obrir la convocatòria d’una primera línia d’ajuts extraordinaris destinats a autònoms, microempreses o petites empreses per minorar l´impacte i la repercussió econòmica ocasionada per la crisi sanitària de la COVID-19. El termini de presentació d’aquestes sol·licituds va acabar el passat dilluns 13 de juliol.

Pots accedir al document de sol·licitud a través d’aquest enllaç.

més informació

NOTÍCIA | Ajudes vigents: tramita les sol·licituds

NOTÍCIA | Oberta la convocatòria de la primera línia d´ajuts per a autònoms i empreses del municipi 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^