Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
L'Ajuntament demana tranquil·litat i remarca la necessitat de quedar-se a casa
 
Card covid19

L'Ajuntament de Canet de Mar ha tingut constància de diversos casos  per coronavirus (COVID-19) a Canet de Mar. En el primer cas, va ser la mateixa persona qui ho va confirmar al seu centre de treball qui després ho va confirmar a l'Ajuntament. Un cop feta la crida per part del consistori perquè els casos positius ho cuminiquin a l'Ajuntament, s'han pogut confirmar altres casos. Tots ells es troben sota control, estables i a casa seva. 

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s'ha activat el protocol establert per a aquesta situació.

L'Ajuntament lamenta aquesta situació i expressa la seva solidaritat amb l'afectat i la seva família.

Davant d'aquesta situació, s'informa que: 

  •  L’Ajuntament  contactarà i farà seguiment de les persones confinades a casa positives de Coronavirus per tal d’oferir-los el suport que calgui durant aquest període.
  •  L’Ajuntament està en permanent comunicació amb el Departament de Salut i amb la Delegació del Govern de la Generalitat per fer seguiment dels casos i coordinar qualsevol actuació necessària.
  • L’equip de govern ha realitzat reunions extraordinàries i d'urgència amb l'equip d'emergència per tal d'analitzar la situació conjuntament.
Tanmateix, des de Salut han advertit al consistori que, en la situació actual, és impossible poder informar als Ajuntaments sobre tots els casos positius que es vagin produint i que la informació es donarà en comptagotes. Per tant, des de l'Ajuntament de Canet de Mar demanem a totes aquelles persones que donin positiu de Coronavirus que ens ho facin saber a través del correu electrònic: canet.sanitat@canetdemar.cat. 
Per poder fer un correcte seguiment, en aquest correu demanem que s'indiqui:
  • Nom.
  • Telèfon.
  • Adreça postal.
La informació rebuda serà completament confidencial.
Apel·lem a la responsabilitat d'aquelles persones que siguin positives a demanar als seus contactes que es mantinguin confinats per ajudar a controlar l'expansió del COVID-19 entre la població.


Si voleu ajudar,  QUEDEU-VOS A CASA! 

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar volem recordar la importància de quedar-se a casa i seguir totes les indicacions que s’estan emetent tant des del Departament de Salut com des de la resta del Govern de la Generalitat i que des de l’Ajuntament estem recollint al web municipal i que anem difonent a través de les xarxes socials oficials i del nou canal de Telegram.