ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mesures preventives i de funcionament dels serveis de Canet
PUBLICAT Dilluns, 16.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
CARD MESURES PREVENTIVES

Tanatori canet de marVETLLES - TANATORI

En compliment de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya el dia 11 de març de 2020 , Cabré Junqueras adopta les mesures preventives previstes per fer front al Coronavirus (Covid-19) pel que respecte a limitacions d’aforament i a pautes d’actuació amb el públic.

Les més destacades pel que fa als nostres serveis són:

 •    Les capelles, oratoris, sales de vetlla i tots els espais de les instal·lacions de les empreses funeraries, només podran encabir un terç del seu aforament.
 •    És aconsellable evitar el contacte físic amb les persones que ens acompanyen (petons, abraçades…).
 •    Al Maresme, només queden oberts els tanatoris de Calella i Mataró.

ZONA BLAVA DEL MUNICIPI i APARCAMENT MUNICIPAL

zona_blavaPer evitar la circulació de persones pels carrers del municipi, mentre estigui en vigor l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol pel COVID-19, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha decidit que no es multarà per fer ús dels aparcaments de la zona blava del nostre municipi.

D'aquesta manera, s'evita que els usuaris hagin de sortir a casa per canviar el vehicle de lloc o per modificar l'horari del rellotge.

Tanmateix, també informem que si es fa ús de l' aparcament municipal situat a la riera Gavarra, per motius d'higiene, només es podrà efectuar el pagament a través de targeta.

També queda modificat l'horari d'obertura de l'aparcament que serà de 8 a 20h, coincidint amb l'horari del CAP.


RÀDIO CANET

micro radio canetRàdio Canet adopta mesures preventives per tal de garantir la seguretat, això com el servei públic i el dret a la informació de la ciutadania. Aquestes mesures inclouen reforçar les emissions online i les Xarxes socials de l'emissora.

Des del 107.6 FM es connectarà cada hora amb els butlletins de La Xarxa de Comunicació i s'emetran especials del Notícies en Xarxa a les 8 del matí i a les 7 de la tarda. A través de Facebook, en directe, s'oferirà les rodes de premsa dels organismes oficials competents. Per tant, la resta de programes habituals: En Clau Local, Els 4 Cantons, Fora de Joc i Canet En Joc queden suspesos.

Les emissions FM es veuen limitades als recursos tècnics disponibles, però se seguirà treballant amb vocació de servei, i s'informarà a través del web oficial de l'emissora: www.radiocanet.cat.

Podeu trobar la Ràdio a Facebook, Twitter i Instagram.

OFICINA DE L' ORGANISME DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA

D'acord amb l'Estat d'Alarma decretat pel govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona (Diba), davant la situació generada per l'evolució del Coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària, romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

L'atenció al contrinuent, es mantindrà a través dels següents canals:

 • Telemàtica (www.orgt.diba.cat). També podreu presentar escrits a través del registre telemàtic.
 • Correu electrònic, a l'adreça: orgt.atenciociutadana@diba.cat, a atrvés de la qual es rebran i contestaran consultes.
 • Per telèfon, trucant al número 932 029 802.
Per conèixer les dates de finalització de pagament voluntari dels tributs, consulteu el web: www.orgt.diba.cat.

Cartell ORGT

Cartell ORGT

Fitxer: cartell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 76,63 kB

 

SOREA 

sorea logoSOREA ha fet públiques aquest matí les accions que duran a terme per minimitzar la possibilitat de contagi del persona, aixíc om les mesures de protecció a la població, per la possibilitat de contagi durant les esperes. 

L'empresa ha qualificat de "punt crític" les oficines d'Atenció al Client que SOREA té a diferents municipis, per tant, l'ubicada a Canet de Mar romandrà tancada fins a nova ordre. Aquest tancament ve acompanyat d'un reforç de tots els canals d'atenció al client no presencials: web, telèfons d'atenció al client i canal ofial de Twitter.

Queden cancel·lades totes les gestions de suspensió de subministrament així com els avisos de suspensió del subministrament. 

El personal operari ha estat distribuït en diferents grups de treball per tal de minimitzar el risc d'infecció i s'han previst posicions essencials amb els seus corresponents substituts, els quals han passat a treballar de forma separada per garantir el desenvolupament de les funcions essencials. 

OMIC

logo omicDavant la gran demanda d'assessorament per tema de viatges anul·lats i com tramitar devolucions d'hotes, espectacles, etc. davant la pandèmia del Coronavirus. Des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha habilitat un correu electrònic per tal que la ciutadania pugui fer les seves consultes relacionades amb el consum.

L'advocat de l'OMIC serà l'encarregat de respondre i tramitar tots els correus. Si voleu una atenció més personalitzada, cal enviar un correu electrònic indicant el numero de telèfon de contacte. Les persones que ja tenien cita prèvia concertada es farà igualemnt la tramitació via telefònica.

El correu de contacte és: canet.omic@canetdemar.cat.

Les temàtiques que poden generar més consultes són les següents:

 • Transports i viatges (cancel·lacions per força major i la seva problemàtica).
 • Allotjaments turístics, restauració, espectacles i altres esdeveniments (cancel·lacions, suspensions, retorn dels diners pagats).
 • Serveis que es paguen per quotes (cursos, gimnasos, etc.). Ens abonaran el període que no gaudim? Es pot reclamar?
 • Pagaments fet per avançat en concepte de paga i senyal. Què hem de fer?
 • Assegurances: cobreixen la cancel·lació de viatges, assistència sanitària en cas de Coronavirus?

Per temes de la borsa de treball cal enviar un correu a canet.promeconomica@canetdemar.cat.

SERVEI DE DEIXALLERIA

DeixalleriaAmb l'entrada en vigor de la Fase 0 del desconfinament aquest dilluns 4 de maig el servei de la Deixalleria de Canet de Mar tornarà estar obert per a tota la població. Informem que l'entrada al recinte es farà de forma individual. L'horari serà l'habitual.

El servei de Mini Deixalleria ubicat a la Plaça Mercat seguirà obert.

L'horari és el d'obertura de la Plaça, és a dir cada dia al matí, de dilluns a dissabte i també el divendres a la tarda. Els residus que podeu portar-hi són:

 • Piles alcalines i piles de botó
 • Fluorescents
 • Llums de vapor de mercuri
 • Tóners d'impressora i fotocopiadora
 • Dissolvents
 • Pintures (sòlids i pastosos)
 • Aerosols
 • Líquids fotogràfics
 • Radiografies
 • Medicaments i cosmètics
 • Termòmetres i baròmetres de mercuri
 • Altres petits residus especials: àcids, bases, fitosanitaris ...
 • CDs i disquets
 • Llibres, jocs i productes per reutilitzar
 • Roba
 • Petits electrodomèstics
 • etc.
JUTJAT DE PAU DE CANET DE MAR

Jutjat de pau canet
El jutjat de Pau ubicat a Canet de Mar reduirà el seu servei. Per tant, en les pròximes hores aquest servei quedarà reduït a l'atenció només per aquests tres casos:
 • Inscripcions de defunció.
 • Casaments per perill de mort d'un dels membres de la parella.
 • Inscripcions de naixements. Aquests tenen 30 dies per fer inscripció).
L'horari per fer aquestes gestions serà de dilluns a divendres de 9 a 11h, millor trucar abans i sol·licitar cita prèvia.

BIBLIOTECA P. GUAL I PUJADAS

biblioteca

Per tal de facilitar la gestió de les reserves, des de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, ens han informat que s'ha allargat la data de venciment d'aquests préstecs. Per tant, cap reserva caducarà abans que els usuaris hagin pogut passar a recollir-la. També ens informen que tots aquells préstecs vigents queden prorrogats fins el 21 d'abril. Pots llegir la notícia completa aquí

També s'ha obert l'accés a la Biblioteca digital per tal que tota la ciutadania de Catalunya, tingui o no carnet de la Xarxa de Biblioteques, pugui accedir a tot el contingut que hi ha penjat.


El MERCAT DELS DIMECRES

mercatDes de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha decidit cancel·lar el Mercat Setmanal que té lloc cada dimecres a la Riera del Pinar fins que no s'aixequi l'estat d'alarma decretat per l'Estat.

Per tant, a partir del pròxim 25 de març no hi haurà mercat setmanal a Canet de Mar, Tanmateix, podreu trobar tot tipus de prodctes dins la Plaça Mercat. Paral·lelament, des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'està treballant per fomentar l'establiment de canals de comanda i servei a domicili entre la ciutadania i els paradistes de productes de proximitat.SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA

SOC coronavirusEl Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) posa en marxa, a partir d'aquesta setmana, un nou servei d'atenció telefònica gratuïta, a través del telèfon 900 800 046. El SOC triplica el personal d'atenció telefònica per poder donar resposta a les preguntes de la ciutadania relacionades amb com donar d'altta una demanda d'ocupació, la Renda Garantida de Ciutadania i tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d'una Oficina de Treball.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^