ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eleccions generals 10N
PUBLICAT Divendres, 08.11.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canet tindrà més meses electorals i el Col·legi Yglesias torna a ser centre de votació.

eleccions - votacionsDiumenge se celebren eleccions a les Corts Generals.

L'Ajuntament de Canet de Mar, com a ens públic, estarà operatiu tota la jornada. Personal funcionari de l'Ajuntament donarà suport per al correcte desenvolupament dels comicis.

L'Oficina d'Atenció ciutadana estarà oberta tota la jornada per atendre les consultes i els dubtes que puguin sorgir. Se seguirà la participació a les 13.00 i a les 18.00 hores i a partir de les vuit del vespre, hora de tancament dels col·legis estarem pendents de l'escrutini, que farem públic tant bon punt ens arribi.

Com a novetat al nostre municipi, el Col·legi Yglesias torna a ser col·legi electoral i per tant no ho serà la Sala cultural Ramon de Capmany.  En aquest centre hi haurà 4 meses de votació.

D'altra banda s'amplia el nombre de meses en alguns col·legis, ja que s'ha detectat desproporció en el nombre d'electors. Per tal de repartir-ho millor hi ha tres col·legis que amplien nombre de meses: 

- L'Escola de Teixits tindrà 4 meses de votació. En aquest col·legi hi haurà dues meses a la zona del bar i dues meses a l'Aula Magna.

- L'Institut Lluís Domènech tindrà 5 meses de votació

- L'Escola Bressol tindrà 5 meses de votació

Eleccions Generals 10N.

^