Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eleccions generals 10N
PUBLICAT Divendres, 08.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Canet tindrā més meses electorals i el Colˇlegi Yglesias torna a ser centre de votaciķ.

eleccions - votacionsDiumenge se celebren eleccions a les Corts Generals.

L'Ajuntament de Canet de Mar, com a ens públic, estarā operatiu tota la jornada. Personal funcionari de l'Ajuntament donarā suport per al correcte desenvolupament dels comicis.

L'Oficina d'Atenciķ ciutadana estarā oberta tota la jornada per atendre les consultes i els dubtes que puguin sorgir. Se seguirā la participaciķ a les 13.00 i a les 18.00 hores i a partir de les vuit del vespre, hora de tancament dels colˇlegis estarem pendents de l'escrutini, que farem públic tant bon punt ens arribi.

Com a novetat al nostre municipi, el Colˇlegi Yglesias torna a ser colˇlegi electoral i per tant no ho serā la Sala cultural Ramon de Capmany.  En aquest centre hi haurā 4 meses de votaciķ.

D'altra banda s'amplia el nombre de meses en alguns colˇlegis, ja que s'ha detectat desproporciķ en el nombre d'electors. Per tal de repartir-ho millor hi ha tres colˇlegis que amplien nombre de meses: 

- L'Escola de Teixits tindrā 4 meses de votaciķ. En aquest colˇlegi hi haurā dues meses a la zona del bar i dues meses a l'Aula Magna.

- L'Institut Lluís Domčnech tindrā 5 meses de votaciķ

- L'Escola Bressol tindrā 5 meses de votaciķ

Eleccions Generals 10N.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^