Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els autōnoms sķn els protagonistes de la propera formaciķ de Promociķ Econōmica
També es farā un taller de llanįament eficient de productes
PUBLICAT Dilluns, 28.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Aquest mes de novembre es faran dos tallers adreįats directament a les persones treballadores en el rčgim d'autōnoms:

imatge web autōnoms"Aspectes fiscals i comptables que els autōnoms han de cončixer sobre el seu negoci". Es farā en dues sessions, el 7 i el 14 de novembre de 15.30 a 19.30 hores a les aules del CRTTT - Escola de Teixits.

"10 coses que els autōnoms han de saber i que ningú els explica". També al CRTTT - Escola de Teixits en una única sessiķ el dia 21 de novembre de 15.30 a 19.30 hores.

És una formaciķ pensada expressament per als petits empresaris. Se'ls explicarā la mecānica dels impostos, amb casos prāctics i reals que els farā més fācil la planificaciķ i la comprensiķ de la tributaciķ, encara que aquesta els sigui executada a través d'una gestoria. 

D'altra banda, també es prepara el taller "Llanįament eficient de productes". Es farā el dilluns 11 de novembre de 9.00 a 14.00 hores a La Masoveria de Vilˇla Flora. En aquest taller s'hi oferiran eines per identificar bé els clients,  fer una bona gestiķ de la prōpia marca, escollir el canal de distribuciķ més adient i dur a terme una ōptima campanya de comunicaciķ.

Tots tres sķn tallers gratuīts, perō cal inscripciķ prčvia, que s'ha de fer a l'Ārea de Promociķ Econōmica, al telčfon 93 795 46 25 i a l'adreįa demperedd@canetdemar.cat.

És un taller organitzat per l’Ārea de Promociķ Econōmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en colˇlaboraciķ amb les ārees de Promociķ Econōmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebriā de Vallalta i Sant Pol de Mar, i subvencionat per Diputaciķ de Barcelona.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^