ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El temporal deixa diverses incidències a Canet de Mar
La Policia Local i la brigada de Serveis Municipals estan treballant per retornar el poble a la normalitat
PUBLICAT Dimecres, 23.10.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Caiguda de la branca d'un arbre

La població de Canet de Mar ha patit, aquesta passada nit i matinada, els efectes del temporal de pluja i vent que s'ha produït a gran part de Catalunya. La tempesta, que s'ha intensificat a primera hora d'aquesta matinada en forma de pluja torrencial, ha deixat diverses incidències a la vila.

Entre les principals afectacions, cal destacar l'arrossegament de dos vehicles a la Riera de la Torre i nombrosos comerços, baixos d'habitatges i passos subterranis inundats a causa de la gran quantitat d'aigua que ha baixat per les rieres i torrents del poble.

El temporal, que ha anat acompanyat de fortes ratxes de vent que han provocat també un fort onatge, ha provocat la caiguda de fullaraca a gran part del poble i la caiguda de la branca d'un arbre i cablejat elèctric al parc de la Misericòrdia.

En aquest sentit, la Policia Local i la brigada de Serveis Municipals, han estat treballant per retornar el poble a la normalitat. L'alcaldessa, Blanca Arbell, ha visitat durant aquest matí alguns dels punts afectats pel temporal per transmetre el total suport de l'Ajuntament.

 
  

(Notícia pendent d'actualització)

^