Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament instal·larà 60 aparcaments per a bicicletes al passeig Marítim i a altres espais del municipi
PUBLICAT Dijous, 06.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

aparcament bicicletes imatge webAmb l'objectiu de fomentar i potenciar la mobilitat sostenible, l'Ajuntament instal·larà nous aparcaments per a bicicletes en diversos punts del municipi. On n'hi haurà més és al passeig Marítim.

 En total, s'instal·laran 60 aparcaments en forma l'U invertida, amb capacitat per a dues bicicletes cadascun. On n'hi haurà més és al passeig Marítim, però també en trobareu en d'altres espais del municipi. Els punts són aquests:

- Pistes d’atletisme (4 unitats)
- Carrer de la Font (darrera edifici Ajuntament) (4 unitats)
- Carrer Ample (davant edifici Ajuntament) (4 unitats)
- Centre d’Atenció Primària (Plaça Universitat) (4 unitats)
- Masoveria del Centre Cívic Vil·la Flora (4 unitats)
- Plaça Mercat (4 unitats)
- Estació Renfe (4 unitats)
- Passeig Marítim (32 unitats)

Aquestes unitats s'afegeixen a les que ja hi ha actualment en espais com els centres escolars o el Pavelló d'Esports. L'ús de la bicicleta és saludable per a tothom. Per al qui l'utilitza i per la societat en general, ja que es redueix l'impacte del transport en el medi ambient i la salut pública. Amb el foment de l'ús de la bicicleta s'obre el camí per assolir els objectius comunitaris de reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

La instal·lació de les noves unitats es farà en dues fases. A la primera s'instal·laran 36 unitats i a la segona, 24. La previsió és que estiguin operatius abans d'acabar aquest any. Aquesta actuació té un cost de 4.998 euros i s'ha demanat una subvenció de 1.999 que reduirà el cost que ha de pagar l'Ajuntament.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^