ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acaba el curs i també ho fa el Projecte Passarel·les fins al setembre que ve
PUBLICAT Dijous, 23.05.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

projecte Passarel·les 1711Aquest mes de maig s’acaba una nova edició del Projecte Passarel·les, que ha tingut lloc durant aquest curs 2018 - 2019. Des de l'octubre passat, 17 alumnes del darrer cicle de l'ESO, combinen les classes a l'institut amb l'estada en empreses locals. Són alumnes de 3r i 4t dels dos instituts públics de Canet, el Lluís Domènech i el Sunsi Móra. Se'ls ofereix, a més a més de l’adaptació curricular, estades formatives en empreses, institucions i comerços per tal que l’alumne participant pugui aprendre part de la realitat del món laboral i trobi la motivació per aconseguir la titulació d'Educació Secundària Obligatòria.

El projecte Passarel·les compta amb la implicació directa de les àrees d’Educació i Infància, Joventut i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, cadascuna incidint en l'àmbit de la seva especialitat. D'aquesta manera s'ha pogut engrescar a empreses i comerços locals perquè col·laborin amb el projecte, acollint dos matins a la setmana els i les joves que hi participen i fent que adquireixin habilitats socials que els seran molt útils en un futur.

A banda de les dependències municipals de l'Ajuntament que participen activament en el projecte, aquest curs el Passarel·les ha comptat amb la col·laboració de:

Taller Frank Automoció

Taller de reparació Jocate

Taller Moto Racing Canet

Taller Tenas Automoció

El Desig Pastissers

CDM Residencial

System perruquers

H2O complex esportiu municipal

Llar d'Infants Municipal El Palauet

Des d’aquí volem expressar l'agraïment i el reconeixement a totes les empreses i els professionals que han fet possible, un cop més, aquesta edició del programa, així com als professionals de l'Educació que creuen en el projecte, fan el seguiment d'aquests joves i els motiven perquè se sentin part de la comunitat educativa i assoleixin la titulació de l'ESO.

^