Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
PUBLICAT Dilluns, 08.04.2019

S’acosta Sant Jordi i, com cada any, ho celebrem amb activitats organitzades per les diferents Órees i serveis del poble. 

Com cada any, durant tot el dia, hi ha haurÓ fira i parades a la riera Sant DomŔnec.

La Biblioteca farÓ p˙blic, un any mÚs el dia de Sant Jordi, el veredicte del VI Concurs de narrativa Biblioteca de Canet de Mar. Escoltarem el tradicional conte especial diada: “Sant Jordi estÓ en perill” amb Gl˛ria Arrufat. Tot aix˛ a la Biblioriera, l'espai que la Biblioteca obre a la Sant DomŔnec cada Sant Jordi.  Al llarg de la tarda, el GŔnius i els seus amics faran una visita a Canet de Mar.

L’alcaldessa, Blanca Arbell acompanyada de regidores i regidors del Govern, visitaran els avis i Óvies de les residŔncies de Canet per portar-los, com cada any les roses tradicionals de Sant Jordi.  S'anirÓ a totes les  residŔncies del municipi: Guillem Mas, CdM, Sant Roc, Miramar i Maricel.

A mÚs a mÚs, amb motiu de Sant Jordi, la Biblioteca tambÚ aprofita per presentar tota una sŔrie de novetats literÓries:

El dia 16 d’abril hi ha la presentaciˇ del llibre: “Els poetes del Maresme” de Josep Lladˇ i Emilia Illamola, a cÓrrec de Xavier Mas i amb Jordi SolÚ d’editor. El dimecres 17, es presenta “L’etern retorn” d’Asmaa Aouatth amb Jordi Soler d’editor i amb Raquel Serra, regidora d’igualtat. La biblioteca allargarÓ la festivitat fins al 26 d’abril, quan tindrÓ lloc la Xerrada-Taller: Feng Shui les 9 Órees de la vida i l’interiorisme emocional. A mÚs, del 8 d’abril i fins al 26 podeu veure l’exposiciˇ “Mira’m la realitat desconeguda dels joves extutelats”.

Consulteu el detall dels actes i les actualitzacions a l'agenda del web.

Cartell Sant Jordi - 2019

Cartell Sant Jordi - 2019

Fitxer: biblioteca_sant_jordi_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 156,54 kB