Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Plaįa Mercat es trasllada temporalment al carrer Clausell
Obres coberta Plaįa Mercat
PUBLICAT Dilluns, 08.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Sostre plaįa MercatLes obres de la Plaįa Mercat, que comencen aquest abril, obliguen a traslladar temporalment les parades de la Plaįa Mercat. A partir del dimecres 10 d'abril, trobareu els paradistes de la Plaįa al carrer Clausell número 11-13-15, al local on estava ubicat el gimnās Kumho.

Per tal de poder fer el trasllat, aquest dilluns i dimarts, dies 8 i 9 d'abril, l'activitat del mercat quedarā interrompuda.

Tot aixō es fa per poder disposar d'una coberta nova. Les obres de la coberta de la Plaįa Mercat s'han adjudicat aquest gener a l'empresa VORACYS, SL. pel preu de 212.800 euros. Els treballs consistiran bāsicament en treure la coberta actual, molt malmesa i posar una teulada nova, amb millors materials i pensada per aconseguir, d'una banda, un bon rendiment energčtic de l'altra una millor sonoritat, ja que la Plaįa ees caracteritza per no tenir una acústica gaire ōptima.

L'edifici de la Plaįa Mercat, obra de l'arquitecte Pere Domčnech Roura, fill de Domčnech i Montaner, forma part del catāleg de patrimoni de l'Ajuntament de Canet i per tant, és un edifici protegit. L'estructura de ferro tant característica d'aquest equipament, no es taparā i seguirā lluint al sostre. El que canviarā és la teulada que cobreix l'estructura de ferro.

Per poder dur a terme aquesta obra comptem amb un ajut de la Diputaciķ de Barcelona, de 100.000 euros inclōs en el Programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals i el seu rčgim regulador, en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”.

Mentre durin les obres, que es preveu que s'allargaran uns tres mesos, s'ha habilitat un número de telčfon mōbil que substitueix el fixe de la Plaįa: 670 56 12 19. Les parades que hi trobareu sķn les habituals de verdures, carn, peix, fleca, vins, el bar i les parades de les entitats GEA XXI i les Mares Malabaristes. El servei de Mini Deixalleria recollirā únicament durant aquests mesos: piles, fluorescents i aparells electrōnics.

cartell traspas plaįa mercat

cartell traspas plaįa mercat

Fitxer: cartell_trasllat_pl_mercat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 173,52 kB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^