Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Teniu racons preferits del Maresme? Participeu al concurs de fotografia del Consorci de Turisme.
PUBLICAT Dimarts, 12.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

concurs fotografies del MaresmeEl Consorci de Turisme del Maresme, al qual està adherit l'Ajuntament de Canet de Mar, organitza el segon concurs de fotografia del Maresme. En aquesta ocasió es farà per estacions de l'any. Fins al 21 de març teniu temps d'enviar les millors fotografies de l'hivern. Es tracta de recollir una imatge del nostre lloc preferit, que reflecteixi algun racó de la nostra comarca. L'objectiu és fer difusió d'espais amb encant, emblemàtics, que mostrin arquitectura, natura, festes, gastronomia i tradicions dels diferents municipis del Maresme.

Un jurat format per personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional, escolliran un total de 12 fotografies (tres per cada estació de l'any), que seran les premiades. Aquestes 12 fotos guanyadores seran les que sortiran al calendari en paper de l'any 2020. A la vegada serviran per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

La temàtica és lliure i la imatge pot ser feta amb càmera digital, dispositiu mòbil o tauleta. A més, s'admetrà qualsevol tractament digital. Els participants hauran de pujar la foto al seu compte d’Instagram o al perfil Facebook, i etiquetar-la amb l'etiqueta corresponent al període presentat. El límit de fotografies per concursant serà de 4 peces. Cada participant haurà de guardar les fotos originals amb alta resolució, perquè en cas de ser una de les fotografies guanyadores, es demanarà la foto en alta resolució per a ser publicada al calendari en format paper.

Les estacions, amb les dates de participació i els hashtags corresponents són les següents: hivern, fins al 21 de març de 2019 (#hivernalmaresme); primavera, del 22 de març fins al 21 de juny (#primaveraalmaresme); estiu, del 22 de juny fins al 22 de setembre (#estiualmaresme) i, finalment, tardor, del 23 de setembre fins al 20 de novembre de 2019 (#tardoralmaresme).
 
En el cas que la fotografia sigui una de les premiades, l’organització es posarà en contacte amb la persona guanyadora a través d’un missatge privat. Si no hi ha resposta per part del guanyador/a en el període de 10 dies, el jurat passarà a fer el nomenament d’un altre guanyador.
 
Els premis, per estacions, són els següents:
 
A l’hivern:

    Una nit per a dues persones en allotjament i esmorzar, en cap de setmana de l’1 d’abril al 7 de maig (excepte Setmana Santa), a l’Hotel Neptuno de Calella (Empresa distingida amb el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere).
    Un lot de productes gastronòmics de Vilassar valorat en 60 €, de l’Ajuntament Vilassar de Dalt.
    Un pack de llibreta, 2 llapis i goma de la Nau Gaudí, de l’Oficina de Turisme de Mataró (distingida amb el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere).

A la primavera:

    Una nit per dues persones amb un tastet de cortesia i copa de vi a l’Hostal Burriac d’Argentona.
    Pack de productes artesanals del Patrimoni Cultural de Santa Susanna, de l’Oficina de turisme de Santa Susanna.
    Dos green-fees per la temporada de primavera del Golf Llavaneres. Aquests greenfees es podran utilitzar de dimarts a divendres.

A l’estiu:

    Una estada per a dues persones amb esmorzar a l’Hotel Sa Voga d’Arenys de Mar (Empresa distingida amb el Compromís per la sostenibilitat Biosphere). Vàlid en temporada baixa, del 15 de setembre al 15 de juny excepte ponts o festius (no ponts ni del 15 de juny al 15 de setembre).
    Visita guiada amb taller de tast de 3 vins per a dues persones Celler Alella Vinícola (Alella).El val de regal es pot fer servir qualsevol dissabte no festiu, és per a dues persones i cal fer reserva prèvia. Té una validesa d'un any.
    Un tastet en catamarà per 2 persones (sortida d'1 hora), a la Base Nàutica d’Arenys de Mar

A la tardor:

    Entrada per a dues persones per visitar la Casa Domènech i Montaner de Canet de Mar.
    Una experiència enoturística per a dues persones al territori DO Alella Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella
    Una sortida en funií a Sant Ramon Bricbarca

Si voleu saber més coses d'aquest concurs, podeu consultar-ne les bases entrant al web del Consorci de Turisme.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^