Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
Apunteu-vos a la sortida del dia 16
PUBLICAT Dijous, 07.02.2019

imatge web compostatgeMedi Ambient, com a part de la campanya per millorar la recollida selectiva de la fracciˇ orgÓnica, organitza una sortida gratu´ta per a la ciutadania, a la Planta de compostatge de Granollers. AllÓ es podran conŔixer directament, els detalls del procÚs bil˛gic que segueix la nostra matŔria orgÓnica.

Les persones que hi estigueu interessades, podeu apuntar-vos al mateix Ajuntament (└rea de Medi Ambient) - tel. 93 794 39 40. La visita es farÓ el dissabte 16 de febrer de 9.00 a 13.00 hores. Com dŔiem, Ús una sortida gratu´ta, per˛ cal inscriure-us. L'aforament estÓ limitat a 40 persones. Les places s'ompliran per estricte ordre d’inscripciˇ.

Aquesta campanya de conscienciaciˇ sobre la recollida de la fracciˇ orgÓnica, va comenšar al mes de desembre. La fem en colĚlaboraciˇ amb l'AgŔncia de Residus de Catalunya i totes les famÝlies que ho vulguin, poden passar per l'Ajuntament a recollir un dels 1.000 cubells que formen part de la promociˇ de la campanya i que donem gratu´tament.