Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Apunteu-vos a la sortida del dia 16
PUBLICAT Dijous, 07.02.2019

imatge web compostatgeMedi Ambient, com a part de la campanya per millorar la recollida selectiva de la fracció orgànica, organitza una sortida gratuïta per a la ciutadania, a la Planta de compostatge de Granollers. Allà es podran conèixer directament, els detalls del procés bilògic que segueix la nostra matèria orgànica.

Les persones que hi estigueu interessades, podeu apuntar-vos al mateix Ajuntament (Àrea de Medi Ambient) - tel. 93 794 39 40. La visita es farà el dissabte 16 de febrer de 9.00 a 13.00 hores. Com dèiem, és una sortida gratuïta, però cal inscriure-us. L'aforament està limitat a 40 persones. Les places s'ompliran per estricte ordre d’inscripció.

Aquesta campanya de conscienciació sobre la recollida de la fracció orgànica, va començar al mes de desembre. La fem en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya i totes les famílies que ho vulguin, poden passar per l'Ajuntament a recollir un dels 1.000 cubells que formen part de la promoció de la campanya i que donem gratuïtament.