Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 14.05.2018

092 policia localDes d'aquest mes de maig, l'Ajuntament disposa d'un telèfon d'atenció urgent 092 a la Policia Local.  Aquest és un servei que s'engega amb la intenció que els veïns i les veïnes de Canet, puguin fer una trucada d'urgència des de telèfons fixes, sense haver d'esperar a escoltar la gravació de veu, com fins ara passava amb el telèfon 93 794 00 88. La trucada es deriva de forma urgent i els agents la poden atendre amb més prioritat.

Aquesta línia no substituix el telèfon habitual de la Comissaria, el 93 794 00 88, que continua actiu i serveix per poder demanar informació, o dur a terme consultes de tràmits administratius.

El servei del 092 està pensat per a telèfons fixes, ja que si es truca des d'un mòbil, degut a la llunyania de les antenes de telefonia, podria passar que contestés el servei d'urgències 112 o una policia local d'un altre municipi. D'aquí que es limiti a trucades fetes des de dins de Canet, a través de línies fixes.

Aquesta setmana la Policia Local inicia una campanya informativa del nou servei i es posaran en circulació 2.500 imants amb el número 092.