Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 12.04.2018

Ja es van concretant les activitats que es van presentar a aquesta edició del #PressupostJoveCanet. Si vols participar en alguna d’elles, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de l'adreça canet.lamasoveria@canetdemar.cat, o través de les xarxes socials de la regidoria de Joventut.

Les propostes que s'han presentat a l'edició vigent del Pressupost Jove, comencen a prendre forma i van fent-se realitat. Són obertes a tot el jovent de Canet i s'està treballant perquè arribin a tothom a través de tots els mitjans disponibles.

Patis Oberts

patis obertsEn Tarik va defensar la proposta del seu amic Josep per tal de poder obrir els diumenges a la tarda el pati de l’Institut Lluís Domènech i Montaner, perquè els joves poguessin fer servir les pistes esportives de l’equipament. Aquesta proposta complementa l’obertura de l’espai que actualment es du a terme a través de la Regidoria d’Esports de dilluns a dissabte a la tarda. Així doncs amb la proposta d'en Tarik i en Josep les pistes estaran obertes totes les tardes de la setmana.

L’horari serà de 16.00 a 21.00 hores i els diumenges en què el pati estarà obert seran els següents:

8, 15, 22, i 29 d’abril
6, 13, 20 i 27 de maig
3, 10, 17 de juny

Col·laboració amb la gossera

gosera pressupost joveL’Eva i les seves amigues van presentar una proposta per col·laborar amb el Centre Caní Pedracastell. Després de parlar amb el centre ja tenim les dates de col·laboració. Farem dos grups de quatre joves (a partir de 16 anys), que aniran acompanyes de la Sandra i en Ferran, els dinamitzadors juvenils de La Masoveria. Les visites seran a les tardes dels dies següents:

10 i 24 d’abril
8 i 22 de maig
5 i 19 de juny

Festival de dansa urbana

L’Ari i les seves amigues van presentar un projecte per fer una festa en la qual hi poguessin participar aquells joves que tinguessin inquietuds artístiques i no els faci por pujar dalt de l’escenari. Com que l’Ari és de l’entitat Fanatix estem col·laborant amb les activitats que l’entitat organitza pels dies 14 i 15 d’abril a la Riera Sant Domènec.