ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els menors poden fer servir la targeta T-12 per viatjar en el bus Canet - Calella
PUBLICAT Dimarts, 11.11.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Us recordem que els menors de 13 anys poden viatjar de forma gratuïta al bus interurbà que recorre el tram Canet - Calella passant per Sant Pol i Sant Cebrià. Per fer-ho, cal que adquireixin la targeta T-12.

Què és la targeta T-12?

La targeta T-12 és un títol de transport per a nens i nenes de 4 a 13 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

És un títol personalitzat de viatge, amb el nom i el DNI/NIE/passaport, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular. Poden ser titulars tots els nens i les nenes que tinguin entre 4 i 13 anys i que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat. Canet és un d'ells.

La targeta T-12 té un cost d'emissió i gestió que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es farà sense cost i de manera automàtica fins que el nen o la nena compleixin 14 anys.

Com es pot obtenir?

Cal omplir el full de sol·licitud, disposar del DNI/NIE/passaport del nen o la nena i fer un pagament de 35€ en concepte de cost d'emissió i gestió de la targeta. En el nostre cas, ho podem fer de diverses maneres:

  • Per Internet: a la web trobareu la sol·licitud de la targeta i les instruccions per tramitar-la. Podeu fer el pagament i la tramitació de la T-12 a través del web.
  • Anant a un centre d'atenció al client de la xarxa de transport públic. Es pot lliurar allà la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport del nen o la nena i fer allà mateix el pagament.
  • En un estanc del nostre municipi. Es pot lliurar allà la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport del nen o la nena i fer allà mateix el pagament.

Per a més informació podeu consultar la web www.t-12.cat, per mail al amtu@t-12.cat, o bé al telèfon 902 444 012

Per informació general de l'empresa Barcelona Bus, que és qui cobreix el trajecte Canet - Calella, entreu directament al seu web.

^