Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 22.08.2018

El calendari editat s'adreça a la població estacional, sobretot dels habitatges d'ús turístic. Des de l'abril passat, l'Ajuntament ha delegat les competències de recollida de residus i neteja viària al Consell Comarcal. L'empresa encarregada del servei és RESMAR, una empresa mixta participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA.


Medi Ambient ha editat aquest estiu el calendari del porta a porta en 4 idiomes diferents: català, castellà, anglès i francès. S'adreça als establiments turístics com ara càmpings, hostals i hotels però sobretot als habitatges d'ús turístic, que han augmentat molt al nostre municipi i que són ocupats majoritàriament per famílies estrangeres. Aquestes famílies han de reciclar igual que ho fan els habitants de Canet i per tant, els cal saber com ho fem per poder reciclar i treure cada dia el que toca.

Ajudeu-nos a difondre entre els visitants com reciclem a Canet de Mar. La col·laboració de tots és important per aconseguir l'èxit del sistema de recollida que ens ha fet pioners a Catalunya i ens ha permès superar el 70% de recollida selectiva de les diferents fraccions.

porta a porta en idiomes

porta a porta en idiomes

Fitxer: Flyer.canetRecicla_idiomes_17.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.38 MB

Delegació de competències de recollida de residus al Consell Comarcal

A proposta de l'Àrea de Medi Ambient, el Ple municipal va aprovar, l'abril passat, la delegació de competències de recollida de residus i neteja viària al Consell Comarcal del Maresme.

L'execució dels serveis es portarà a terme mitjançant l'empresa mixta RESMAR, participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA, d'acord amb els resultats del diàleg competitiu efectuat pel Consell Comarcal l'any 2015.

La delegació de serveis al Consell Comarcal per part dels ajuntaments permet una major eficiència dels recursos municipals, gràcies als avantatges que suposa, entre d'altres, acollir-se a les condicions econòmiques obtingudes pel Consell Comarcal mitjançant agrupació de les necessitats de diversos municipis.

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament s'allibera de les tasques més rutinàries, que s'assumeixen des del Consell Comarcal, sense perdre la informació detallada i la visió general gràcies al sistema de coordinació establert amb els responsables del Consell Comarcal.

Servei de recollida de residus