Botķ que mostra/amaga menú lateral
Informaciķ sobre protecciķ de dades personals
PUBLICAT Divendres, 25.05.2018

D'acord amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecciķ de les persones físiques en relaciķ al tractament i a la lliure circulaciķ de dades personals, les vostres dades seran tractades per part de l'Ajuntament de Canet de Mar, com a responsable d'aquestes.


Responsable del tractamentAjuntament de Canet de Mar
Carrer Ample, 11
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 39 40 / canetdemar@canetdemar.cat
Dades de contacte delegat de protecciķ de dades (dpd)

canet.dpd@canetdemar.cat
Carrer Ample, 11
08360 Canet de Mar

Finalitat del tractamentMantenir la relaciķ amb l'Ajuntament de Canet de Mar als efectes de la comunicaciķ de notícies, informacions de carācter públic, convocatōries d’actes institucionals, rodes de premsa, entre d'altres, així com subministrament d’informaciķ institucional.
LegitimaciķConsentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. En cas de no facilitar les dades solˇlicitades, no es podrā enviar informaciķ institucional.
Base jurídicaCompliment d’una obligaciķ legal aplicable al responsable del tractament. Les dades sķn obligatōries per tramitar la solˇlicitud.
DestinatarisLes vostres dades no es comunicaran a tercers.
Drets de les persones

Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, solˇlicitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i solˇlicitar-ne la limitaciķ, enviant la vostra solˇlicitud a l’adreįa de l’Ajuntament de Canet de Mar o mitjanįant l'apartat de trāmits, de la seu electrōnica.

Termini de conservaciķ de les dadesMentre es mantingui la vigčncia de la comunicaciķ.
Reclamaciķ

Podeu presentar una reclamaciķ adreįada a l'Ajuntament Canet de Mar, en paper o mitjanįant l'adreįa electrōnica genčrica de l'Ajuntament.

Si ho estimeu oportú, podeu presentar una reclamaciķ davant l'Autoritat Catalana de Protecciķ de Dades (APDCAT) a través del web: http://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/reclamar_i_denunciar/

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^