ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les comparses de Carnaval es preparen per la Rua del dia 10
PUBLICAT Divendres, 19.01.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Rua de comparses de Carnaval es farà aquest any el dissabte 10 de febrer. Seguirà el recorregut habitual, sortint a les 18.30 hores des del capdamunt de l'avinguda Marià Serra. La cercavila baixarà per la riera del Pinar, riera Buscarons i pujarà per la riera Gavarra fins a la rotonda de l’avinguda General Moragues. A partir d’aquí, es recomana a totes les comparses que apaguin la música i retirin les carrosses seguint les indicacions de la Policia Local.

Les comparses, que s'han hagut d'inscriure a Vil·la Flora abans del 6 de febrer, rebran premis per diferents conceptes. El jurat serà itinerant i farà la tria durant el recorregut de la Rua. L'import total dels premis a repartir és de 4.000 euros. Els guanyadors se sabran en el decurs del Ball de Carnaval, que es farà al vespre a l'Envelat.

Si plou, la Rua es farà diumenge i si també plou aquest segon dia, es farà el dissabte 17 de febrer. L'organització ha publicat unes normes de seguretat d'obligat compliment per tots els participants.

Consulteu a l'agenda la resta d'actes de Carnaval.

Bases concurs comparses 2018

Bases concurs comparses 2018

Fitxer: BASES_CONCURS_COMPARSES_RUA_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 171.65 kB

Consulteu els talls de trànsit de trànsit que hi haurà durant la Rua

^