ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Restriccions de trànsit durant la Nocturna de Canet
PUBLICAT Divendres, 09.06.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La nocturna de Canet - juny 2017Aquest dissabte, 10 de juny, se celebra la cursa Nocturna de Canet. S'hi esperen uns 650 participants més organització, acompanyants i públic, que poden superar 1.000 persones. És una prova que transcorre pels rials i la zona boscosa de Canet però com que la sortida i l'arribada es fa al centre històric, la Policia Local ha previst restriccions de trànsit les següents hores i vies:

La sortida es farà a les 21.30 hores des de la plaça de l’Església. Els corredors pujaran pel carrer Abell Baix, passeig de la Misericòrdia i via Carles Pascual des d’on ja s'enfilaran cap als rials. Serà una sortida molt controlada, i hi haurà restriccions de trànsit només el temps de fer aquest recorregut fins a l’entrada als rials.

A l'arribada sí que hi haurà restriccions de trànsit, ja que és progressiva i per tant es tallaran els carrers següents des de 22.00 hores a  la 1.30 de la matinada:

-    C/ Josep Mora
-    C/ Abell
-    C/ Gram
-    C/ Sant Benet
-    C/ Abell Baix

La Nocturna de Canet està organitzada per l'entitat Triesport Canet. Consta de dos recorreguts, un de més curt de 8 km i un de 15 km, tots dos per la zona de muntanya de Canet. Destaquem el seu vessant solidari, ja que per cada corredor que arribi a la meta l'Obra Social donarà 2 euros que es destinaran a la Fundació Els Garrofers.

^