ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cultura i Participació preparen un cicle de conferències per a la Igualtat
PUBLICAT Dimecres, 01.03.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell Cultura per la igualtat - 2017Les àrees de Cultura i Participació Ciutadana, juntament amb les entitats locals Associació de Dones Sàlvia, Associació Mares Malabaristes i Associació Cultural Plataforma Odèon, han ajuntat esforços per impulsar un cicle de xerrades sota el títol de Cultura per la Igualtat, amb la voluntat de seguir treballant per disminuir les diferències per sexes i per donar visibilitat a dones rellevants.

Inicialment s'han previst quatre jornades, amb voluntat de continuïtat en el darrer trimestre d'aquest 2017. De moment ja s'ha concretat la primera que es farà el dissabte 11 de març a les 12 del migdia a l'Aula magna del CRTTT Canet de Mar. La Dra. Marga Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, ens parlarà de Dona i Ciència, alhora que també ens apuntarà cap on van les noves titulacions universitàries.

Pel mes d´abril, s'està buscant també una ponent rellevant vinculada al Maresme; pel mes de maig i coincidint amb la festa de SOM ÀFRICA, es parlarà sobre les dones al continent africà i la lluita per eradicar segons quines pràctiques i el mes de juliol es tancarà aquesta primera fase del cicle amb la Dra. María Martín Gomez de la Universitat de Salamanca, que ens parlarà de les Dones i l'heretgia al llarg de la història de la humanitat.

^