Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 07
pancarta 15
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 14
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 02
Canet Rock 014
sant jordi
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 13
Pancarta 09
Pancarta 12
NOTÍCIES
Informaciķ ciutadana: la tramitaciķ del DNI és un servei extern a l'Ajuntament

L'expediciķ i la renovaciķ del DNI és un trāmit que NO fa l'Ajuntament de Canet de Mar. Únicament cedim un espai a les oficines municipals perquč la Policia Nacional (PN) expedeixi el document d'identitat a aquelles persones que no poden desplaįar-se fins a les comissaries de la Policia. La data i la freqüčncia amb quč es fa aquest trāmit a Canet la determina la PN, així com el nombre māxim de persones que es poden atendre en un dia.

Des de l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā de l'Ajuntament, elaborem la llista de les persones a qui els agents de la Policia faran el document quan es desplacin a l'Ajuntament. Com que no hi pot haver un nombre molt gran de persones i la freqüčncia és menor que fa un temps, es prioritzen les persones grans i/o aquelles que tinguin importants dificultats per desplaįar-se fins a les comissaries de la Policia Nacional.

Demanem comprensiķ als ciutadans i els aconsellem que demanin cita prčvia a qualsevol comissaria perquč allā els faran el document al moment i se'l podran emportar el mateix dia, ja que fent-lo a Canet l'interessat s'ha de desplaįar dos dies a l'Ajuntament.

Informaciķ del trāmit

Informaciķ publicada el 2 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat