Tornen les 3 hores de resistència de terra de ciclomotors
PUBLICAT Dilluns, 08.04.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell Cursa de Resistència 2019Canet de Mar torna a ser seu de la prova del Campionat de Catalunya de resistència de terra de ciclomotors. Aquesta és la tercera prova del Campionat i es farà aquest dissabte a la tarda al polígon industrial Can Misser. La cursa començarà a les 16.15 i tindrà una durada de 3 hores, en un recorregut de 2 km. Des de les 13.00 hores ja haurà moviment de corredors i equips.

Els equips participants consten de dos pilots cadascun, que es van rellevant en una única motocicleta per equip. El guanyador serà l'equip que faci més voltes al circuit durant les tres hores de durada. L'any passat hi van participar 42 equips i aquest any s'espera arribar als 45. Com ja és habitual, s'hi espera la participació de pilots destacats en les especialitats d'enduro i de motocros. L'espectacle està garantit ja des de l'inici, ja que la sortida es fa tipus Le Mans, és a dit, pilots en un costat i motos a l'altre i sortida a peu a buscar el vehicle quan sona el senyal d'inici.

S'espera que tota la zona registri una gran afluència de públic durant tota la tarda. L'any passat es van comptabilitzar uns 1.400 assistents, veïns de Canet i també d'altres poblacions.