Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 02
Canet Rock 014
sant jordi
Canet Rock 014
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 13
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 14
pancarta 15
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 04
CATĀLEG DE SERVEIS

D'acord amb la voluntat de facilitar a la ciutadania l'accés als serveis municipals i detallar-los al māxim el seu funcionament i el que s'ofereix des de les diferents línies de servei, publiquem en aquest espai el Catāleg de Serveis de l'Ajuntament de Canet de Mar.

El Catāleg de Serveis és un dels productes que la llei de transparčncia ens demana publicar. Perō a banda d'aquesta obligatorietat, entenem que és una eina de bona gestiķ i una resposta a les necessitats de la ciutadania. És un document obert, que recull la distribuciķ que teníem fins ara de dependčncies, equipaments i serveis i els agrupa d'acord amb les indicacions i el suport rebut des de la Diputaciķ de Barcelona, a través del Servei d'Assitčncia a l'Organitzaciķ Municipal.

Us convidem també a entrar també a l'espai Finestreta digital, amb els trāmits que podeu fer amb l'Ajuntament. Com el Catāleg de Serveis, es tracta d'un espai web obert i que anem renovant i ampliant d'acord amb la informaciķ facilitada per les ārees i els departaments de l'Ajuntament. 

Les dependčncies on estan ubicades la majoria d'Ārees i Serveis sķn l'edifici central de l'Ajuntament i Vilˇla Flora:

Ajuntament - edifici central -

Vilˇla Flora

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat