Ajuntament de Canet de Mar   Ajuntament de Canet de Mar
 • Descripció del servei

  CURSOS:

  2015-2016

  Coneixements de base:  

  - Formació instrumental: Alfabetització i Neolectors Adreçats a persones adultes sense alfabetitzar o que vulguin perfeccionar la lectoescriptura.
  Horari: dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 hores. Preu 13 euros (de setembre a febrer).

  - Alfabetització en català. Horari: dilluns i dimecres de 15.30 a 16.30 hores. Preu 13 euros (de setembre a febrer).

  - Curs de preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Mitjà. Adreçat a persones que tinguin, com a mínim, 17 anys o que els compleixin l’any de la prova d’accés, que no disposin de la titulació en Graduat d’Educació Secundària i vulguin preparar-se per a la prova d’accés i accedir al sistema educatiu.
  Horari: de dilluns a dijous de 17.00 a 21.00 hores. Preu 80 euros (d’octubre a maig). Més informació

  - Curs de preparació per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Superior. Adreçat a persones que tenen 18 anys i el títol de tècnic de grau mitjà o persones que tenen, com a mínim, 19 anys l’any de la prova. Aquests estudis preparen per presentar-se a les proves d’accés als cicles de grau superior de formació professional i la superació de la prova permet accedir als estudis de grau superior.
  Horari: de dilluns a dijous de 17.00 a 21.00 hores. Preu 80 euros (d’octubre a maig).

  Llengües  

  - Català bàsic. Acolliment lingüístic i comunicació bàsica per a persones no catalanoparlants.
  Horari: dilluns i dimecres de 19.30 a 21.00 hores. Preu 23 euros (de setembre a febrer).

  - Català nivell intermedi (Nivell B). Curs adreçat a persones que dominen en gran part la llengua oral, i tenen per objectiu aprendre a expressar-se per escrit i oralment en varietat estàndard i en diferents registres, de manera prou precisa, fluida i correcta. Al finalitzar el curs, els alumnes es presentaran a l’examen oficial per acreditar el nivell B.
  Horari: dimarts i dijous de 19.30 a 21.00 hores. Preu 23 euros (de setembre a febrer).

  - Taller d’ortografia castellana. Persones adultes que vulguin perfeccionar l’ortografia castellana.
  Horari: dilluns i dimecres de 16.45 a 17.45 hores. Preu 23 euros (de setembre a febrer).

  •  Tecnologies de la informació i la comunicació

  Aula clic d’internet. Adreçat a persones que volen iniciar-se en els coneixements informàtics, apropant-los a internet i a l’ús del correu electrònic.
  Horari: dimarts i dijous de 16.00 a 17.00 hores. Preu 23 euros (de setembre a febrer).

  Les matrícules als cursos es poden fer al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora del 16 al 23 de setembre de 2015, a partir del 28 de setembre als cursos que no estiguin plens  la matrícula seguirà oberta, més informació a Vil·la Flora de 17.00 a 20.00 hores.

 • Adreça
  Centre cívic i cultural Vil·la Flora. Riera Gavarra, s/n
 • Telèfon
  93 795 46 25
 • Correu electrònic
 • Horari
  L´atenció al públic durant el curs és els divendres de 16.30 a 20.00 hores a Vil•la Flora.
 • Informació adicional

  Des de fa més de 20 anys l’Escola d’Adults Maria Saus de Canet de Mar, integrada dins la Regidoria d’Educació, ofereix una formació permanent i continuada al llarg de la vida.

  La varietat de l’oferta formativa de l’Escola permet que les persones puguin enriquir les seves capacitats personals i socials, millorar els seus coneixements i competències professionals i conèixer la cultura i la llengua del país d’acollida.

  El nom de l'escola va ser escollit per votació popular, entre diversos noms proposats pels canetencs, tots ells de dones que varen destacar per la seva implicació en el món de l'educació local. El més votat, el de la pedagoga Maria Saus.

 • Documents i enllaços

  Més informacions de l'Escola d'Adults Maria Saus a través d'aquest enllaç