ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cloenda del curs 2011 - 2012 de l'Escola d'Adults
PUBLICAT Dimarts, 03.07.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Escola d'Adults Maria Saus ha acabat aquest juny, el curs 2011 - 2012. Amb un acte públic a Vil·la Flora, l'alumnat va rebre de mans de l'alcalde i regidor d'Educació, Jesús Marín, els seus diplomes i certificats que acrediten l'assoliment dels objectius marcats d'acord amb la formació i les matèries cursades.

Una vuitantena de persones, entre alumnes i familiars, van assistir a Vil·la Flora per participar plegats de la festa de final de curs. Jesús Marín va agrair la participació de tots els alumnes i els va animar a continuar amb la seva formació. Aquest curs s'han impartit a l'Escola d'Adults matèries tan diverses com alfabetització, acollida, neolectors, català, ortografia castellana, taller de lletres, aulaclic d'internet i el curs de preparació per a les proves d'accés als cicles formatius de formació professional de Grau mitjà.

La festa de cloenda va acabar amb ball i berenar per a tothom. Ara toca després de fer balanç del curs que acaba, fer vacances i preparar el curs 2012 - 2013, que començarà a la tardor i que amb tota probabilitat incorporarà nous cursos. 

Escola Adults - juny 2012 - cloenda foto de grup

^