ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'activa un protocol de prevenció a l'Escola Misericòrdia per un cas de meningitis
PUBLICAT Dissabte, 14.01.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest dissabte, les famílies amb nens i nenes al 4t curs de primària de l'Escola Misericòrdia, han estat avisats pel centre i per l'Ajuntament perquè s'ha activat un protocol de prevenció sanitària a causa de l'ingrés hospitalari d'una nena d'aquest curs per meningitis. Des de la Generalitat s'ha explicat el protocol a seguir que consisteix a administrar únicament als nens i les nenes de la classe de la menor, un tractament antibiòtic de dos dies.  De la resta de classes de 4t (és un curs de tres línies), només es donarà tractament als menuts que s'hagin quedat al menjador durant aquesta setmana.  La resta d'alumnes de 4t i de l'escola, no han de rebre el tractament. 

Aquest protocol s'activa per prevenció i només a les persones que han estat en contacte directe amb l'afectada. Tothom s'ha emportat l'antibiòtic cap a casa i l'administraran als menors fins dilluns al matí. La nena està ingressada en un centre hospitalari i des de l'escola s'ha dit a tots els pares que la malaltia ha estat detectada molt a temps. 

Per part de l'Ajuntament, l'alcalde i els regidors de Sanitat i de Benestar Social han acompanyat l'equip directiu i els mestres de 4t a l'hora d'avisar les famílies.

Escolteu l'entrevista al director del CAP de Canet, el doctor Alex Llovera, emesa el dilluns 16 a Ràdio Canet:

^