ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet amplia l'oferta modernista amb una visita al taller de vitralls ESTRALLS
PUBLICAT Dimecres, 06.04.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Taller de vitralls

L'artesania lligada a un ofici ha estat sempre tret característic del nostre poble. Des del 1989, a Canet hi ha un taller de vitralls modernistes que du a terme tant treballs de restauració com d'obra nova per tota Catalunya i fins i tot fora d'aquí.

Ara, l'Ajuntament i el taller Estralls, ofereixen la posibilitat de visitar el taller de vitralls modernistes i poder completar així les diferents rutes culturals i turístiques que es poden fer a Canet de Mar.

A Estralls podreu veure el taller de confecció de vitralls emplomats, que és una tècnica tradicional i us explicaran la història del vidre i el vitrall, fent menció especial al vitrall modernista. Hi podreu veure algunes rèpliques de treballs realitzats, així com les eines i la matèria primera que s´utilitza.

A més a més de treballs duts a terme per a cases particulars, els artesans d'Estralls, han restaurat i realitzat els vitralls de la creueria de la Parròquia, de l´Escola Universitària Tècnica de Teixits de Punt, del Santuari de la Misericòrdia, del Castell de Santa Florentina o de la Casa Roura.

La visita al taller dura 30 minuts i té un cost de 2 euros per persona. S'adreça tant al públic en general com a escoles i grups. El nombre mínim per fer la visita és de 10 persones i el màxim és de 20 persones. Podeu contactar-hi directament o fer reserva a través de la Casa museu Domènech i Montaner.

Taller Estralls
Tel. 667 47 16 95
vitrallscanet@gmail.com
www.estralls.com

Casa Museu Lluís Domènech i Montaner

^