ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xerrades per a pares i mares d'adolescents
PUBLICAT Dimarts, 26.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cartell xerrada IES - Educació

L'Àrea d'Educació i l'Associació de mares i pares de l'Institut Lluís Domènech han programat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, dues xerrades adreçades a les famílies amb fills adolescents.  La primera es fa aquest dijous 28 d'octubre a la Casa museu. Es titula Com fer costat als nostres fills i filles quan no són com esperem? i se centra a donar orientacions a les famílies i a la comunitat educativa sobre el fet de les diferents orientacions sexuals i l'enfocament necessari per educar sense pressuposar l'heterosexualitat.

La xerrada serà a les 7 de la tarda i no només informarà, sinó també formarà i guiarà els pares i les mares amb dubtes al respecte.

La segona xerrada es farà al novembre, en concret el dimarts 23 a les 7 de la tarda a la Biblioteca de l'IES. Més que una xerrada, consistirà en un taller - representació teatral mitjançant la qual els assistents podran aprendre les pautes elementals del que és educar amb llibertat. Com eduquem amb llibertat? plantejarà preguntes a l'entorn de l'educació dels adolescents i aprofundirà en aspectes com la dependència, l'autonomia, la independència, la interdependència i l'aïllament.

El tema es presenta des de l'humor, però sense fugir de la realitat de l'etapa adolescent i dels conflictes que sorgeixen a l'entorn de la seva educació. S'adreça a tothom, però especialment als pares i les mares amb fills preadolescents i adolescents (5è i 6è de primària i ESO).

Com que es tracta d'un taller, els organitzadors demanen a les famílies assistents que omplin un formulari d'inscripció. El podeu omplir directament des d'aquest web, a través d'aquest formulari.

 

Com fer costat als nostres fills i filles quan no són com esperem?
Dijous 28 d'octubre
19.00 hores
Casa museu Domènech i Montaner

Com eduquem amb llibertat?
Dimarts 23 de novembre
19.00 hores
Biblioteca IES Lluís Domènech


Agenda

^