ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Àrea de Promoció Econòmica reactiva la recerca de feina
PUBLICAT Dilluns, 18.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des del Servei Local d´Ocupació es tornarà a posar en marxa el proper 26 d´octubre una acció per ajudar els usuaris demandants d´ocupació en la seva recerca de feina: el taller d´Alfabetització Digital. Es tracta d´una acció subvencionada per Diputació de Barcelona, a través del Pacte Territorial pel Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació del Maresme 2010, amb l'objectiu de donar les eines necessàries en el procés de recerca de feina a les persones en situació d'atur. L'empresa encarregada de portar a terme aquesta acció és Insercoop.

L'objectiu és impartir sessions bàsiques d´informàtica per tal que aquelles persones que encara no s´han introduït en les noves tecnologies adquireixin les habilitats bàsiques en informàtica i accés a Internet, amb la finalitat que puguin fer-les servir per trobar feina.

Les sessions formatives es faran de manera presencial i amb grups reduïts, per tal d'explicar de manera directa els temes més importants de la informàtica i d'Internet, i la seva utilització per a la recerca de feina. En concret es treballarà l'ús de diferents webs de recerca de feina per Internet, com la de la Xarxa Xaloc de Diputació de Barcelona i la web del Servei d'Ocupació de Catalunya, entre d´altres.

Els tallers s´aniran realitzant amb diferents grups durant els mesos d´octubre, novembre i desembre, i en total se´n realitzaran 4. El primer taller tindrà lloc els dies 26, 27, i 28 d´octubre de 10 a 14 h. Les classes aniran a càrrec d'una tècnica de l´empresa Insercoop i s'impartiran a l´aula d´informàtica de l´Àrea de Promoció Econòmica, a Vil·la Flora.

^