Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 13
Pancarta 14
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 12
Canet Rock 014
pancarta 15
Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 07
Canet Rock 014
Pancarta 01
sant jordi
Pancarta 11
PortadaPortada - Promociķ de la vilaPromociķ de la vilaPortada - Promociķ de la vila - Promociķ EconōmicaPromociķ EconōmicaPortada - Promociķ de la vila - Promociķ Econōmica - Trobades d'intercanvi de plaques de cavaTrobades d'intercanvi de plaques de cava
TROBADES D'INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA

Quatre vegades a l'any, coincidint amb la Fira d’Artesania, l´Ārea de Promociķ Econōmica i Turisme organitza la Trobada d´intercanvi de plaques de cava on els interessats en aquest tipus de colˇlecciķ poden trobar plaques i pirules per anar-la ampliant.

Cada trobada es presenta una pirula que fa referčncia a Canet, juntament amb d’altres colˇleccions més genčriques.
La primera colˇlecciķ es va titular Modernisme a Canet i es va escollir per a cada una de les pirules un element d’aquest estil arquitectōnic que estigués relacionat amb Canet. Una segona colˇlecciķ titulada Arquitectes Modernistes, que com no podia ser d´una altra manera, el primer arquitecte representat va Lluís Domčnech i Montaner, seguit de Puig i Cadafalch, Pere Domčnech i Roura i Rafael Masķ i Valentí.

A cada trobada d’intercanvi de plaques de cava, que es realitza a la Plaįa Universitat, s’ofereix una degustaciķ de cava, pa i embotit, gentilesa de Caves El Celler Vell i Albert Oliva.
Les dates actualitzades les anireu trobant detallades a la Guia Activa que edita Comunicaciķ en suport paper i l'agenda del web municipal.

plaques de cava  plaques de cava

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat