ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obres a la Gavarra: al juliol s'acaba el primer tram
PUBLICAT Dijous, 18.06.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Col·locació vorera riera Gavarra

L'Ajuntament de Canet ha difós, per a la població en general però especialment per al veïnat de la riera Gavarra, un full informatiu amb l'estat actual de les obres d'urbanització de la riera i la previsió de cara als pròxims mesos.

L'empresa adjudicatària de l'obra, COPISA, és qui, d'acord amb el contracte signat amb l'Ajuntament, ha de dur a terme la informació periòdica a veïns i comerciants del tram afectat pels treballs.

Des de l'Ajuntament es vol completar aquesta informació i per això comuniquem l'estat actual de les obres i la planificació pels propers mesos:

  • TRAM 1ronda Sant Elm - carrer Barcelona:  ja s'ha acabat la vorera de la zona mar. Actualment s'està treballant a la vorera de la zona muntanya. Els treballs d'aquest tram acabaran el 31 de juliol. Avís

  • TRAM 2carrer Barcelona - plaça Universitat:
    • inici: agost
    • fi: segona setmana d'octubre

  • TRAM 3: aparcament públic - plaça de la Llenya:
    • inici: tercera setmana d'octubre
    • fi: novembre

Acabarem l'any amb la riera urbanitzada. Cada fase comporta canvis en la circulació i el trànsit de vehicles i persones. L'empresa adjudicatària, d'acord amb les indicacions de l'Ajuntament, senyalitzarà tots els canvis per perjudicar al mínim possible la ciutadania.

Aquesta riera és la darrera de les tres que formaven el projecte de canalització i urbanització de les rieres de Canet. L'Ajuntament agraeix a la població i, sobretot, als veïns i els comerciants, la paciència que estan tenint, un cop més, durant tot el procés de les obres. De ben segur que el resultat ens satisfarà a tots.



Avís:
Els treballs a la vorera de muntanya, fan que els vianants s'hagin de desviar en determinats trams.
També hi ha carrers a través dels quals no es pot accedir, tampoc a peu, a la riera.

Riera Gavarra - obres

Al plànol adjunt, podeu veure el desviament que els vianants han de fer avui:

Fitxer: RieraGavarraTram2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 104.83 kB

^