ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició: Canvi climàtic i aigua
Per conscienciar-nos i valorar el nostre entorn
PUBLICAT Dilluns, 18.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquesta és una exposició organitzada per Medi Ambient, que s'ha instal·lat a la planta baixa de la Masoveria de Vil·la Flora i que podeu veure des del 18 fins al 22 de maig.  Es tracta d'una exposició proposada pel Consell Comarcal del Maresme i creada per Ecologistes en Acció de Catalunya.

Canvi climàtic i aigua té dos objectius: educar i coresponsabilitzar a la ciutadania de l'ús racional i responsable de la gestió de l'aigua i proposar accions i mesures que contribueixin a la racionalització del consum d´aigua en un termini raonable de temps per aconseguir una reducció del volum captat als nostres rius i fonts.

És una exposició oberta a tothom, però dirigida especialment als i les alumnes de Cicle Superior de Primària i ESO i està formada per cinc plafons explicatius que incideixen en els objectius abans esmentats.
 
Aquesta exposició està inscrita dins la campanya de conscienciació sobre la necessitat de l'estalvi d´aigua proposada pel Consell Comarcal del Maresme i emmarcada en el Pla estratègic per una gestió sostenible de l'aigua i que l'Ajuntament va aprovar i està duent a terme durant aquesta legislatura.

Horari de l'exposició:
matí de 10.00 hores a 14.00 hores
tarda de 17.00 hores a 20.00 hores

^