ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
LA COMISSIÓ SECTORIAL DE SEGUIMENT DE L'ODÈON JA EXISTEIX
PUBLICAT Divendres, 05.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Arran de les declaracions fetes pel portaveu de la Plataforma Independent de Canet (PIC), el senyor Pere Serra, al diari El Punt d´avui divendres dia 5 de setembre, l´equip de govern de l´Ajuntament de Canet de Mar creu convenient fer el comunicat següent:

La Comissió de Govern de l´Ajuntament de Canet de Mar va aprovar, en sessió ordinària de data 23 de juliol d´enguany, la constitució de la Comissió sectorial de seguiment del projecte Odèon, integrada dins del Consell Municipal de Cultura, òrgan en el qual hi estan representades totes les forces polítiques de l´Ajuntament, inclosa la PIC.

Aquesta Comissió de seguiment es va crear amb la finalitat de coordinar tots els assumptes que afectin el projecte Odèon, com, per exemple, la recerca de fonts de finançament extramunicipals i la determinació del sistema de gestió de l´equipament.

L´acte de presentació i d´aquesta Comissió tindrà lloc el dia 18 de setembre, amb la presència de tots els integrants, que provenen de diferents àmbits culturals del nostre municipi.

Òscar Figuerola, regidor de Cultura, afirma que “la PIC no ha assistit mai al Consell Municipal de Cultura (CMC), desconeix el seu funcionament i representativitat. Per tant, el govern ja ha format una comissió de participació ciutadana i demanem a la PIC que s´integri en les comissions de participació existents. Francament, la PIC pretén inventar-se allò que ja existeix i funciona des de fa dos anys. Una altra cosa fóra que el representant de la PIC al CMC, si es decideix a venir, demani ser present a aquesta Comissió sectorial. Aleshores sí que el mateix CMC decidiria democràticament la seva incorporació. El que no és acceptable és que diguin que proposen crear quelcom que ja existeix i que ells han ignorat.”

Canet de Mar, 5 de setembre de 2003

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^