Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Cette page en français Esta página en castellano This page in english Aquesta pàgina en català
Documents
Art, cultura, senderisme, bon temps, gastronomia, Modernisme, tranquil•litat...
 

Instruccions d´ús per passar un dia a Canet de Mar

Aixeca´t una mica aviat i agafa el cotxe o el tren
Canet de Mar està a 55 minuts de Barcelona, si agafes el tren, i a 40 minuts en cotxe. En el cas que vinguis des de Girona, estem a poc menys d´una hora. El campanar de Canet té 42 metres d'alçada
Tren: Línia C1 Estació de Canet de Mar
Cotxe: Autopista C-32 Sortida Canet de Mar
            Carretera N-II Sortida Canet de Mar

Ja has arribat a Canet
Si t´agrada l´art i la història pots fer alguna de les set rutes guiades de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner. Pots visitar els edificis d´aquest arquitecte genial, conèixer un preciós santuari neogòtic, veure les majestuoses cases dels americanos o passejar tranquil•lament per l´antic barri de pescadors. Per fer les rutes cal trucar al 93 795 46 15. Per cert, no t´oblidis la càmera.
Potser prefereixes anar a la platja. A Canet trobaràs tres quilòmetres de litoral en un perfecte estat de conservació i amb tots els serveis. A més, s´està treballant per recuperar la vegetació típica de costa. Tot un encant per a grans i petits.

Cap a taula
Després de fer la ruta de la Casa museu o d´anar a la platja, l´estómac sempre queda buit. A Canet de Mar hi ha restaurants de molt bona qualitat. Els vols conèixer? Pots trucar a l´Oficina de Turisme, al 93 794 08 98, i allà t´informaran per aconseguir un dinar o sopar excel•lent.

T´agrada caminar? La Creu de Pedracastell es troba a 314 metres d'alçada
De ben segur que has gaudit d´un bon àpat. Una de les millors maneres de pair el menjar és apuntar-se a una de les tres rutes senyalitzades que recorren els boscos de Pedracastell, plens de pins i alzines. Si arribes al cim de la Creu podràs veure gran part de la costa del Maresme i, fins i tot, Barcelona. Porta uns bons prismàtics!

Un moment de relax
Després d´una excursió de dues o tres hores no hi ha res millor que prendre la fresca a l´ombra dels plataners de la riera Sant Domènec, caminar pel passeig Marítim o visitar el centre històric. Però tampoc oblidis que Canet és un excel•lent lloc per comprar qualsevol producte de bona qualitat.

I per acabar la visita...
Ja ha arribat la nit, però encara pots descobrir més coses. Durant tot l´any es fan moltes activitats com el Festival de Música Clàssica del Castell de santa Florentina, els actes de Festa Major, el Re-percussió, el Canet Cançó, cinema a la fresca...