Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 10.01.2007

Signatura Odèon Aquest dimecres 10 de gener de 2007, a la sala de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Canet de Mar, ha tingut lloc la signatura del contracte d'execució i el de la direcció facultativa de les obres del futur teatre municipal.

Ja podem parlar, doncs, de l'inici formal de la recuperació de l'antic cafè teatre Odèon.

L'alcalde Joaquim Mas i els dos representants de les empreses guanyadores del concurs públic per dirigir i executar les obres, han signat, davant la Secretària accidental de l'Ajuntament de Canet, els contractes que donen el tret de sortida a la primera part dels treballs de rehabilitació de l'edifici.

L'import de licitació de l'execució de les obres d'aquesta primera fase, primer lot era d' 1.514.886,27.  L'adjudicació a l'empresa Construcciones Solius, S.A. ha estat per un import d' 1.363.551,02 euros.  La direcció facultativa de l'obra té un import de 90.200 euros. Aquesta anirà a càrrec de l'empresa SGS Tecnos, S.A.

El finançament dels treballs compta amb una subvenció de 571.200 euros de la Generalitat de Catalunya, que s'inclou al Pla d'equipaments culturals 2005 - 2007. La resta forma part de les inversions previstes al pessupost d'enguany de l'Ajuntament de Canet de Mar.

Les obres començaran al febrer i duraran vuit mesos.