ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Odèon i plaça Colomer: adjudicats
PUBLICAT Dimarts, 19.12.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dia 30 de novembre, el Ple de l´Ajuntament va acordar adjudicar el contracte per a les obres de rehabilitació de l´Odèon a l´empresa Construcciones Solius, SA pel preu d´1.363.551,02 €. El Ple va aprovar aquest acord per nou vots a favor, set en contra i una abstenció. 

Abans, però, el Ple va haver de votar la urgència d´incloure un punt en l´ordre del dia, que tenia a veure amb l´Odèon. Era la resolució d´una al·legació al projecte de rehabilitació d´aquest edifici i de la plaça Colomer. El Ple municipal va desestimar aquesta al·legació i, així, es va poder adjudicar l'obra.
 
És previst que les obres de rehabilitació del futur teatre municipal comencin a principis de l´any que ve i triguin uns vuit mesos a enllestir-se.

Amb aquest nou pas, comença una nova etapa en la recuperació del teatre, recuperació que va començar fa quatre anys amb la compra de l´edifici per part de l´Ajuntament. Des de llavors, han estat molts els passos que s´han hagut de seguir per aconseguir, finalment, l´inici d´aquestes obres, les quals, no només ens donaran un nou edifici per al poble, sinó que també aportaran un nou espai verd i una revitalització del centre històric de Canet.

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^