ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pinzellades de Canet
Un regal imprescindible per estimular la nostra memòria col·lectiva
PUBLICAT Dilluns, 06.11.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell dels cupons del botiguer  L'Ajuntament emprèn de nou un projecte engrescador que uneix història, comerç i entreteniment. Ja ha començat a prendre forma la continuació dels àlbums de cromos.

Aquesta vegada consistirà en un exclusiu regal en forma de joc de la memòria que en 20 imatges ens guiarà pels trets identitaris més característics de Canet de Mar.

Recordant als antics cupons Vegé o Spar dels anys 60, hem recuperat aquesta formula per oferir als nostres clients més fidels la possibilitat d'obtenir regals i premis mitjançant aquest sistema.

Així, comprant a les botigues i omplint unes llibretes, es podrà aconseguir un obsequi directe i segur, anomenat Pinzellades de Canet.

Estoig i llibre dels cupons del botiguer Però també, tots els que completin les llibretes entraran en un sorteig de vals de compra per bescanviar a les botigues que hi hagin participat.

S'ha programat una sessió informativa dirigida als comerciants el proper dilluns 13 de novembre ales 21.00h a l'Aula Magna de l´Escola de Teixits de Punt.

Els que hi estiguin interessats poden informar-se al telèfon  93 795 46 25 (Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament), o a la Unió de Botiguers i Comerciants de Canet, telèfon 93 794 32 34

^