ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja podeu veure el dvd Viure Canet
PUBLICAT Dilluns, 18.09.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Prop de dues-centes persones participen a l'acte de presentació del document gràfic Viure Canet.

presentació del DVD Viure Canet 2006 Divendres passat, 15 de setembre, l'aula magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt va quedar petita per acollir el nombrós públic que no volia perdre's el visionat del dvd que recull els projectes actuals més rellevants de Canet.

L'equip de govern, format pels grups PSC, CiU i ERC va explicar, prèviament al visionat del dvd, com s'estructuren les àrees municipals, com s'inverteixen els diners del poble i quines són les actuacions més destacades de les diferents Regidories.  Joaquim Mas i Òscar Figuerola van ser els encarregats de donar-ne els detalls. Ibis Puig, a causa d'una afonia va cedir la paraula a la seva companya de partit Cati Forcano que va participar en la part introductòria de la sessió.

Després de la sessió informativa es va poder veure el vídeo Viure Canet, un document gràfic i visual amb els projectes més rellevants que té Canet engegats ara o que estan a punt de fer-ho: aparcament, plaça i CAP al centre, rieres, segona escola, escola bressol, Fundació Els Garrofers, Odèon, façana litoral ...

Viure Canet ha estat el fruit de mesos de treball durant els quals s'ha intentat copsar l'opinió de la població. De fet, el fil conductor del document han estat les persones que, desinteressadament han col.laborat donant la seva visió particular.

A partir d'ara, el dvd es pot aconseguir, gratuïtament, a les dependències municipals: l'Ajuntament, Vil.la Flora, la Biblioteca i la Casa museu Domènech i Montaner.

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^