Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 21.06.2006

Un dels objectius que s´havia marcat l´equip de govern per aquesta legislatura era la recuperació d´un equipament cultural, d´un espai polivalent: l´antic edifici de la Cooperativa.

Això ja és pràcticament una realitat. El projecte definitiu de com serà l´edifici de la Cooperativa arriba a l´Ajuntament aquesta primavera de mans de l´empresa adjudicatària, Valeri associats, empresa on treballa l´arquitecte canetenc Narcís Roig.

Paral·lelament a aquest lliurament del projecte definitiu, l´Ajuntament també està esperant rebre, per les mateixes dates, una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb l´objectiu de rehabilitar l´antic teatre Odèon. Aquesta subvenció puja a 714.000 euros, import que s´ha de sumar a una altra subvenció de 204.000 euros que ja fa temps que ha estat concedida.

Objectiu del projecte:

rehabilitar l´edifici del teatre Odèon per a equipament cultural i urbanitzar la plaça Colomer.

Criteris generals:

- Relacionar l´edifici amb la plaça Colomer, aprofitant millor la planta baixa.
- Consolidar l´edifici de l´Odèon i convertir-lo en un edifici públic.
- Ordenar l´edifici cultural al voltant d´aquest centre de relació, el cafè de la planta baixa, a través del qual s´accedirà a la resta de dependències; sala polivalent al primer pis, sala petita i zona administrativa.
- Disposar d´uns locals municipals per fer-hi activitats de petit i mitjà format.
- Ordenar la plaça, possibilitar-ne els seus usos actuals, descobrir-ne les façanes, l´edifici Odèon, l´absis de l´església, les cases del carrer del Gram i acumular el verd en la formació de la façana de ponent.

Viure Canet núm.14 especial Festa Major 2006