ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Generalitat dóna 571.200 euros a l´Ajuntament per al futur teatre municipal
PUBLICAT Dilluns, 17.07.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest juny s´ha tingut confirmació per part de la Generalitat de l´atorgament a Canet d´una subvenció de 571.200 euros per a la construcció del futur teatre municipal del poble.

Són diners que corresponen al Pla d´equipaments culturals 2005 - 2007 de la Generalitat de Catalunya a qui l´Ajuntament de Canet de Mar havia sol.licitat subvenció per a la rehabilitació del cafè teatre Odèon.

La nostra sol·licitud era de 714.000 euros. La subvenció atorgada, feta pública el 26 de juny passat pel conseller de Cultura,  Ferran Mascarell, ha estat de 571.200 euros, un  40% del total demanat.

L'empresa Valeri Associats, contractada per la Diputació de Barcelona, ha estat l'encarregada de redactar el projecte executiu. El 19 de maig passat el va presentar oficialment a l'Ajuntament de Canet.

proposta d'interior de l'Odèon El cafè teatre tindrà 1.500 m2 distribuïts en dos nivells i un petit altell. A la planta baixa s´hi accedirà pel carrer Gram. Hi haurà un gran vestíbul que donarà accés al cafè ciutadà i a la sala d´actes d´aquesta planta, que tindrà uns 70 m2 i cabuda per a unes 75 persones assegudes. A la planta baixa hi haurà també altres serveis, com la cuina, magatzems i sales de reunions i arxiu. El primer pis, al qual s´hi podrà accedir amb ascensor, tindrà l´entrada per la plaça Colomer. Hi haurà una gran sala polivalent, amb grades retràctils que podran aparèixer i desaparèixer en funció de l´acte que s´hi celebri. Aquesta sala tindrà cabuda per a 300 persones assegudes i fins a 500 dempeus.

La inclusió de Canet de Mar al Pla d´equipaments culturals 2005 2007 de la Generalitat de Catalunya fa que cada vegada estigui més a prop la construcció del futur teatre municipal del poble. La inversió de la Generalitat en equipaments culturals en aquest període a tot Catalunya supera els 49 milions d´euros dels quals se´n beneficiaran més de dos-cents pobles del país.


Rehabilitació de la plaça Colomer

La remodelació de l´edifici de l´Odèon no seria completa si no s´embellís el seu entorn més immediat. La plaça Colomer fa molt de temps que s´ha vist perjudicada pel deteriorament de l´antic teatre. L´Ajuntament adequarà també aquest espai amb millores d´urbanització, nou mobiliari i ajardinament.
 

En aquest enllaç trobareu les notes publicades al web sobre el futur teatre municipal

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^