// Variables locals, sobreescriuen a les de $include/mynerva_vars.php Ajuntament de Canet de Mar - Restriccions de trànsit durant la Mostra d'entitats
 ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Restriccions de trànsit durant la Mostra d'entitats
PUBLICAT Dijous, 20.04.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Amb motiu de la Mostra d'entitats que es fa el 21, 22 i 23 d'abril d'enguany, hi hauran restriccions importants de trànsit al centre, concretament a les rieres Gavarra i Buscarons, carrers Ample, Font, Castanyer i Església, i places Macià i Església.

Des de divendres 21 i fins dimarts 25 d'abril, el trànsit de la riera Gavarra serà desviat a través del carrer Tarragona, sense poder accedir al centre. Els veïns podran arribar fins el carrer Xaró Baix.

La riera Buscarons estarà tallada al trànsit fins al carrer Eusebi Golart.  Els carrers Ample i Castanyer i la plaça Macià, estaran tallats des de divendres 21 fins dimarts 25, i només podran accedir-hi els veïns del carrer Castanyer que tinguin gual, a través del carrer Ample des del Torrent dels Lledoners.

La Policia local demana la màxima col·laboració dels ciutadans i els conductors, perquè s´abstinguin de circular amb vehicle pel centre durant aquestes dates. També recomana que s´utilitzi el pàrquing habilitat a la finca de La Carbonella, situat a la part baixa del passeig de la Misericòrdia.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la policia local, al número de telèfon 93 794 00 88.


Informació publicada el dijous 20 d'abril de 2006

^