ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Serveis Socials està realitzant trucades a les persones majors de 75 anys
PUBLICAT Dimarts, 07.04.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Mans persona gran serveis socials

Davant la situació de confinament que estem vivint aquests dies a causa de l'estat d'alarma decretat per l'Estat per combatre el Coronavirus SARS-CoV-2, des de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canet de Mar s'estan duent a terme un seguit de trucades a totes les canetenques i canetencs, majors de 75 anys (segons Padró) que actualment viuen soles.

Aquestes trucades es realitzen per tal de conèixer la situació en què es troben aquest grup de persones que formen part del col·lectiu de més risc, saber com es troben i si necessiten alguna cosa. L'objectiu de l'Ajuntament és poder estar al costat de les persones més vulnerables, com és el cas de la gent gran, especialment durant aquesta crisi sanitària.

Des de l'àrea destaquen que els serveis més utilitzats per les persones grans són la teleassistència i el Servei d'Atenció domiciliaria (SAD), que durant aquestes setmanes també està realitzant trucades de seguiment dels usuaris.

Tanmateix, es demana la col·laboració de la ciutadania per poder detectar persones que puguin necessitar ajuda. Si se'n detecta algun cas, ens ho podeu fer saber a través del correu electrònic: canet.serveissocials@canetdemar.cat

Aquests dies, els agents de la Policia Local de Canet de Mar també estan realitzant trucades de control als veïns i veïnes que viuen en masies i cases aïllades del municipi.

^