ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El CAP es trasllada a Vil.la Flora
PUBLICAT Dimarts, 08.11.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

A partir del dilluns 21 de novembre de 2005 tots els serveis del Centre d'Atenció Primària de Canet es duran a terme en el nou emplaçament

Les anàlisis tècniques fetes a l'edifici del l'Hospital residència Guillem Mas i del Centre d'Atenció Primària, han aconsellat el desallotjament d'ambdós espais.

Vil·la Flora: vista pati L'Institut Català de la Salut instal.larà uns mòduls prefabricats que s'ubicaran a les esplanades exteriors de Vil.la Flora.  Són mòduls totalment equipats. Tenen tots els serveis necessaris per a la tasca pròpia d'un ambulatori, amb consultes, despatxos i sales d'espera. La superfície total del nou equipament és de poc més de 300 m2.

De moment, fins al dia 21 de novembre l'actual CAP funciona amb normalitat.

Només s'han derivat a altres poblacions els serveis de ginecologia i odontologia.

Aquest dilluns, tècnics de l'ICS i de l'Ajuntament, acompanyats per l'alcalde Joaquim Mas i el tinent d'alcalde d'Obres i Via Pública, Rafel Dulsat, han anat a Vil.la Flora per determinar la ubicació exacta i els accessos al recinte.

Vil·la Flora Els mòduls se situaran davant l'edifici central, al costat dels patis de l'Institut.  L'entrada posterior de Vil.la Flora, pel carrer Francesc Cambó, s'habilitarà perquè hi puguin accedir les ambulàncies i els vehicles que transportin persones amb mobilitat reduïda.

L'Ajuntament té previst també crear un accés amb rampa just a l'entrada principal del recinte, només per a persones. L'aparcament de vehicles es farà com fins ara en aquest espai, a la via Cannetum.

Us recordem el telèfon del CAP de Canet: 93 794 29 61


informació anterior

Informació publicada el dimarts 8 de novembre de 2005

^