ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Roses i llibres omplen Canet per celebrar la diada de Sant Jordi
PUBLICAT Dimecres, 24.04.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Riera Sant Domènech Sant Jordi 2019Activitats, paradetes i, sobretot, un munt de roses i llibres han omplert el 23 d’abril la riera Sant Domènec per celebrar un any més la diada de Sant Jordi. Des de primera hora del matí i fins a l’última de la tarda s'ha pogut gaudir d’un ambient festiu.

Les floristeries i les llibreries de Canet han muntat paradetes per oferir roses i llibres als qui s’apropaven a la riera. També hi hem trobat escoles i entitats, que han muntat estands per recollir fons per activitats solidàries o per als viatges de final de curs dels alumnes. Com que ens trobem en campanya electoral per a les eleccions generals d'aquest diumenge i som també a punt de començar la campanya per a les municipals del 26 de maig, els partits polítics van aprofitar la jornada per acostar-se als vilatans.

Tot plegat va ser clau per l’èxit de la jornada. L’edició d’enguany ha comptat amb gran participació per partRiera Sant Domènech Sant Jordi 2019 .2 de la ciutadania tot i l’amenaça de pluja. L’afluència de gent durant la diada ha estat constant i, tal com van afirmar floristes i llibreters, s'han venut un gran nombre tant de roses com de llibres.

Com cada any, la Biblioteca ha contribuït amb un gran nombre d’activitats, amb el muntatge de la Biblioriera. Hi havia llibres, es van explicar contes i a la tarda es van lliurar els premis del concurs de narrativa. 

^