ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La cursa de resistència de motos repeteix l'èxit d'anteriors edicions
PUBLICAT Dijous, 18.04.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

podi cursa resistència pilots Canet - foto cedidaAquest dissabte s'ha celebrat a Canet la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de resistència de ciclomotors. El circuit s'ha habilitat un cop més a la zona del polígon industrial Can Misser, just darrera el complex esportiu H2O.

Hi han participat 38 equips amb un total de 70 pilots distribuïts en les categories de Canvi, Grup 2 Aire, Grup 3 Aigua i pilots locals. Han estat 3 hores de resistència que han guanyat els següents equips:

L'equip format per Ruben Luengo i Bernat Cortés van ser els guanyadors absoluts d'aquestes 3 hores, fent un total de 78 voltes al circuit. Alberto Pérez i Víctor Redondo s'han classificat en segona posició i els germans Jordi i Ramon Quer han completat el podi a la tercera posició de la categoria Grup 3 Aigua. 

Jordi Arabia i David Bigas han estat els primers classificats de la categoria Grup 2 Aire. Daniel Martínez i Borja Serra han quedat en segona posició, mentre que Juan Garcia i Albert Fornós han tancat les posicions de podi d'aquesta categoria.

A la categoria Canvi, la victòria ha estat per Albert Mussull i Oriol Brutau. Els pilots Alejandro Franco i Albert Jorba han quedat en segona posició i Josep Maria Florensa i Oriol Penya han quedat tercers.

Pel que fa a la categoria de pilots locals, el podi l'han format Pau Pera i Marc Martínez en primera posició, David Duque i David Díaz en segona posició i Jordi Bañeres i Xavier Mora en tercera posició.

El lliurament de premis l'han fet l'alcaldessa Blanca Arbell i la regidora d'Esports, Sílvia Tamayo. A la jornada també es va fer lliurament d'una placa commemorativa a la senyora Carmen Sánchez, esposa del desapregut Alfons Viñas, com a agraïment per la col·laboració del fotògraf durant les edicions anteriors de la cursa.

cursa resistència 2019 - cedida cursa resistència 2019 - cedida

^